Internetovej modelke môže hroziť rok väzenia, pretože sa odfotila s holým zadkom pri ikonickej katedrále v Petrohrade
31 | 10 | 2021 I Lukáš Leca

Petrohradská polícia údajne zadržala 31-ročnú ženu, ktorá zverejnila na internete zábery, na ktorých má odhalený zadok pri jednej z najznámejších európskych katedrál, katedrále sv. Izáka, informuje portál RT.

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že Irina Volková, ktorá prevádzkuje súkromný komerčný účet na Telegrame, kde môžu predplatitelia platiť za prístup k intímnym záberom a videám, pravdepodobne porušila ruské zákony proti urážaniu náboženstva. 

V Moskve sa tento týždeň uskutočnil podobný incident. Do väzenia sa dostali jeden bloger a jeho ruská priateľka. Ruslan Bobiev a Asya Akimova vyvolali rozsiahle pobúrenie po tom, čo sa internetom šíril obrázok zobrazujúci Akimovú na kolenách, ako vykonáva orálny sex v policajnej bunde. 

Dvojica, ktorá využila kulisu ikonického a svetoznámeho Chrámu Vasilija Blaženého, ​​dostala desaťmesačné tresty. 

Polícia uviedla, že pri incidente v Petrohrade v sobotu zadržala v rámci vyšetrovania Volkovú, ktorú presne neidentifikovala menom. Zatiaľ však polícia neuviedla, či bude čeliť obvineniu. Nie je jasné, či niekto podal formálnu sťažnosť na tento obsah.

Chrám svätého Izáka, ktorý sa v súčasnosti používa predovšetkým ako múzeum, pravidelne organizuje bohoslužby. Kritici Volkovej tvrdia, že ľudia by mohli byť vážne urazení týmito zábermi. Za úmyselné urážanie náboženského cítenia ľudí na verejnom priestranstve hrozí v Rusku až rok väzenia.

Verejne dostupný obsah, ktorý petrohradská polícia vyšetruje, bol zverejnený pred niekoľkými mesiacmi a po vypuknutí škandálu bol vymazaný.

Väzeň, ktorý žaloval protokol smrtiacej injekcie, bol ňou aj tak popravený. Zomrel „v kŕčoch a zvratkoch“
Odsúdený v cele smrti, ktorý žaloval štát Oklahoma za jeho protokol smrtiacej injekcie, bol popravený rovnakým kokteilom liekom, pričom jeden svedok povedal, že pred smrťou zvracal a zmietal sa v kŕčoch, informuje portál RT. 60-ročného Johna... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Lukáš Leca