StarDance nakoniec odvysiela chlapská dvojica moderátorov!
29 | 10 | 2021 I Denis Merva

Sobotňajší priamy prenos StarDance, ktorého sa kvôli ochoreniu covid-19 nebude môcť zúčastniť Tereza Kostková nakoniec odvysiela dvojica moderátorov! Česká televízia totiž na sobotňajšiu spolumoderáciu oslovila Aleša Hámu. Informoval o tom český portál aha.cz

Moderátor Marek Eben , ktorý je očkovaný a testy mu vyšli negatívne, dostane podľa najnovších infromácii chlapského parťáka. Sám Háma to následne potvrdil. „Hodlám si to užiť. Milujem na svojej práci práve takéto výzvy, moderovať vo dvojici s Marekom Ebenom ? To sa snáď ani nedá odmietnuť,“ vyhlásil herec a zabávač.

Čaká sa na výsledok PCR

Avšak do pozície spolumoderátora mu ostáva ešte jeden krok. „Čakáme, či bude mať Aleš Háma negatívny PCR test,“ povedala denníku Aha.cz hovorkyňa ČT Karolína Blinková. „Idem sa zase niečo naučiť a zažiť adrenalínový a vzrušujúci večer s programom, ktorého som, ak mám čas, pravidelným divákom a obdivovateľom,“ pokračoval vo svojom vyjadrení natešený Aleš.

Tanečníci v povinnej karanténe

Podľa zákulisných informácií muselo nastúpiť do karantény päť účastníkov StarDance. Sú medzi nimi celebrity aj tanečníci. „Na základe nariadených povinných karanténnych opatrení nemôže v sobotu tancovať päť účastníkov, nie päť tanečných párov. Stále však ešte čakáme na všetky výsledky PCR testov,“ upresnila včera hovorkyňa Českej Televízie Karolína Blinková.

 

Aleš Háma
Aleš Háma
Facebook(Aleš Háma)
Aleš Háma
Aleš Háma
Facebook(Aleš Háma)
Aleš Háma
Aleš Háma