Pozor na premávku zahraničných spojeneckých ozbrojených síl po Slovensku
29 | 10 | 2021 I TASR

Ministerstvo obrany (MO) SR upozorňuje obyvateľov, že v období od 1. do 7. novembra je cez územie Slovenska plánovaných 12 cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Informovala o tom hovorkyňa MO Martina Kovaľ Kakaščíková.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR. "V období od 1. do 7. novembra 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl (OS) SR v rámci Slovenska na trasách Martin – Sučany a späť, Martin – Poprad, Prešov – Trebišov, Martin – Lešť a späť, Trebišov – Moldava nad Bodvou, Zemianske Kostoľany – Trenčín a späť, Sklené – Nemšová, Nemšová – Nováky a späť, Zemianske Kostoľany – Žilina a späť a Zemianske Kostoľany – Bratislava a späť," vymenovala hovorkyňa.

V priebehu budúceho týždňa sa uskutoční tiež železničný presun OS SR, a to na trase Kuchyňa – Zemianske Kostoľany.

Nepeháňa to trochu minister Naď? Sedemdňový výlet do USA kvôli jednému podpisu!
Bolo by hneď niekoľko otázok. Napríklad, či minister obrany letí komerčnou linkou alebo celým špeciálom a koľko duší na štátne náklady letí s ním. Menovite, ktoré. Nejde totiž o súkromný výlet, ale služobnú cestu. Ani odpovede na ne však... Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Ivan Brožík