Jankovskú takmer dohnali k samovražde a Čaputovej to je jedno? Pýta sa Blaha
29 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Prezidentka sa nepýta na podstatné otázky! Myslí si to poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Jednou z nich by malo byť aj vysvetlenie ako je možné, že Ústavný súd rozhodol, že väzba Jankovskej bola protiprávna. "Takmer ju dohnali k samovražde - a to je v poriadku?" 

Jankovská vyhrala spor

Denník HD upozornil na prekvapivé rozhodnutie Ústavného súdu (ÚS) Slovenskej republiky vo veci bývalej štátnej tajomníčky na ministerstve spravodlivosti Moniky Jankovskej. 

Súd podľa ÚS porušil základné práva Jankovskej na osobnú slobodu!  Krajský súd v Trnave teraz musí zaplatiť Jankovskej súdne trovy.

Vyhrážali sa jej

"Čaputovej je to jedno," konštatuje Blaha Na sociálnej sieti. "Takmer ju dohnali k samovražde - a to je v poriadku? Je v poriadku, že sa jej údajne vyhrážal Lipšicov prokurátor Kysel? To je ten, ktorý zlikvidoval aj Milana Lučanského... A Jankovskej sa podľa jej slov vyhrážal, že pôjde po jej deťoch, ak neudá mená, ktoré chce. Toto je prezidentke jedno?" Rozhorčuje sa smerák.

Už aj Trend píše: Politický boj a médiá ničia právny štát!
Video z odpočúvania predstaviteľov opozície nie je druhá gorila. Je hanbou slovenskej verzie právneho štátu, píše sa v Trende. „Bola raz jedna chata, na ktorej vraj pytliaci porciovali nelegálne zabitú zver. A tak ju dala polícia odpočúvať.... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Čaputovú nič nezaujíma

Podľa Blahu je Čaputovej jedno aj čo sa deje na špeciálnej prokuratúre. "Nie, nič z tohto Čaputovú nezaujíma. Nezaujímajú ju fašistické praktiky Lipšicovcov, ani úniky zo spisov, ani útoky na opozíciu, ani mučenie vo väzbách - nič." Myslí si poslanec.

Na záver si Blaha neodpustil konštatovanie: "Že vám to už nie je trápne, madam! Hrali ste sa na liberálku a dnes pomáhate náckom likvidovať demokraciu!"

Referendové otázky má už prezidentka na stole
Poslanci Národnej rady (NR) SR za Smer-SD doručili prezidentke SR Zuzane Čaputovej dve referendové otázky o predčasných parlamentných voľbách. Podľa agentúry TA SR "informoval o tom predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico. Poslanci podľa jeho... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | TASR/upravil Ivan Brožík