Opozičný poslanci podali návrh na odvolanie Krajniaka
28 | 10 | 2021 I Ivan Mihale

Opoziční poslanci podali návrh na vyslovenie nedôvery ministrovi práce Milanovi Krajniakovi (Sme rodina), informovali o tom na sociálnej sieti.

Poslanci Ján Richter (Smer) a Erik Tomáš (nezaradený) na sociálnej sieti uviedli, že podali návrh na odvolanie Krajniaka z funkcie. „Minister práce Milan Krajniak doteraz nevyvodil osobnú zodpovednosť za to, že úrad práce poslal pravdepodobne až 24 miliónov eur zo štátnej prvej pomoci schránkovým firmám,“ odôvodnil Richter. Krajniakovi však vyčítajú napríklad aj rušenie sociálnych opatrení.

&id=100046805748445

Z informácií na webe NR SR vyplýva, že návrh skupiny poslancov na vyslovenie nedôvery Krajniakovi bol doručený v stredu. Poslanci v návrhu žiadajú zvolať schôdzu, na ktorej sa prerokuje návrh na odvolanie ministra práce.

Podľa rokovacieho poriadku má predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) schôdzu zvolať do siedmich dní od podania návrhu.

Právnik Machala: Covid automat je podvod na ľuďoch!
Covid automat je v podstate informačný portál, ktorý sa tvári, ako zákonom zriadená autorita. No podľa právnika a bývalého šéfa služobného úradu ministerstva školstva Lukáša Machalu je to iba podvod na občanoch, kedy jednoduchý softvér priraďujú... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Diana Zaťková