Slniečkárom ide karta!
28 | 10 | 2021 I Eka Balašková

"Liberálna kaviareň dostala tento týždeň toľko výpraskov, že sa o tom budú učiť aj detičky na dejepise. konštatuje v úvode statusu poslanec Blaha. 

Čakanie na jeleňa

"Najskôr odpočúvali lídra opozície pod zámienkou, že ako pytliak na chate porcuje jeleňa. A jeleň nechodil a nechodil. Prešli mesiace, jeleň stále nikde. Príslušníkom však nenapadlo vypnúť kameru, čumeli na Fica a Kaliňáka, ako pojedajú slaninu a čakali na jeleňa." ironizuje poslanec Blaha: "A keď sa náhodou zistí, že sú do toho zapletení čurillovci, Lipšic či médiá - juj, to bude rošambo, to bude rôčikov vo väzení. Celý tento Watergate spískali len preto, aby sme zistili, že Robert Fico dostal v Grécku soplík, nedôveruje slovenskej polícii. Vyrobili mega škandál, ktorý sa zapíše do dejín fašizmu - pro kus žvance."

Darilo sa aj Pfizer-propagande.

"Najskôr sa im zbláznil Jarčuška. Ten už rok a pol zahlcuje verejný priestor výzvami k noseniu rúšok a tak.  A bum, člen Pandemickej komisie Jarčuška bol prichytený, ako sa transcendentálne vlní na nejakej nitrianskej zábave." konštatuje vo svojom statuse poslanec Blaha: "Samozrejme bez rúška. Ale hlavne treba prenasledovať Smer za Rimavskú Sobotu, lebo sme si na proteste zaspievali Na Kráľovej holi."

Priznanie infektológa Jarčušku
Po kongrese infektológov v Nitre nasledovala bujará žúrka, na ktorej to roztočil aj známy infektológ Pavol Jarčuška. A nie hocijako. Rovno na "pána" bez respirátora! Video, ktoré sa na sociálnych sieťach objavilo sa stalo prakticky okamžite... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Humor v podaní Denníka N

"Vydali článok, že kvôli protestu Smeru sa zdvojnásobili počty nakazených v Rimavskej Sobote. A Dáta bez pátosu spakruky označili ich tvrdenie za hoax." smeje sa Blaha: "V porovnaní s ostatnými okresmi si Rimavská Sobota dokonca polepšila." Čiže Denník N podľa poslanca účelovo klamal.  "Toľko sa všetkým vysmievali, aké hoaxy o pandémii šíria, až im sami vedci z Dáta bez pátosu objasnili, že najväčšie hoaxy šíria práve oni, slávne N-ko.

"Dokončenie Majdanu"

"Symbolicky šli pred americkú ambasádu. Nvótová a Nikita Slovák, dve trosky. Malo dôjsť stotisíc slniečok a bum, došlo ich niekoľko stoviek." píše Blaha a konštatuje, že aj slušnoľudia ich majú na háku. "5 minút pred záverečnou nájdete viac ľudí v Auparku, ako na tom ich včerajšom Dokončíme to. Ja len pripomínam, že Nvótová, to je tá, čo túži po legalizácii tvrdých drog. A Nikita Slovák bol svojho času v blázinci a v mafiánskych kluboch robil vyhadzovača. Obaja sú hlúpi, vulgárni a agresívni. Prosím pekne - Slušné Slovensko. Poľutujme, pohlaďme. Tento týždeň sa slniečkam fakt nevyadril" uzatvára Ľuboš Blaha svoj status.

Nesúhlasím s útokmi. To však nie je nenávisť. To je zúfalstvo
Známy infektológ a odborník na tropickú medicínu Vladimír Krčméry (61) sa musel ukryť v zahraničí a na Slovensko prichádzal len občas. Spravil tak na odporúčanie polície, keďže zažil fyzické útoky, vyhrážky smrťou jeho deťom a dokonca na neho... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Eka Balašková