Taraba: Načo je nám súd? Stačí dať "noty" médiám
28 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Čítam správy, že nakoniec nahrávky z chaty nedali ani súdu. Stačilo im ich poslať do médií" Píše na sociálnej sieti poslanec NRSR Tomáš Taraba.

"No nie je to krásne"? Pýta sa poslanec.

Vox populi

Ľudia, ktorí komentujú tento jeho obsahom hlboký a textom krátky status, v tom majú jasno.(Publikujeme bez redakčnej úpravy.)

Nám stačí hyenizmus

My nepotrebujeme súdy, políciu, prokurátorov nato máme hyeny v médiách aj presstitútov. Títo odsúdia, aj obžalujú a vykonajú aj popravu!!! A títo blázni, psychopati vo vláde im ešte platia milióny za to aby o nich nič nepísali, ale aby zbierali nepravdy o opozícii a písali nepravdivé a urážlivé články o opozícii.Takéto médiá si nezaslúžia byť na Slovensku!!!

Fakt netušia, kam ženú Slovensko (a aj seba)?

Veď to už teraz kľučkujú boja sa, snažia sa zmenšiť následky toho, čo stvorili. Oni sú exemplárny príklad porekadla najprv rež, potom meraj. Ženú sa do pekla, už je len otázka, či ich budú grilovať na panvici, alebo sťahovať z kože.

Nastolenie zákona je úloha dňa

...Tie média bohužiaľ neslúžia Slovenskému štátu.. ich postavenie mimo zákon bude jednou z hlavných priorít v blízkej budúcnosti...

Vládnu nám nadľudia

V našej krajine je už všetko možné.Veď nám vládnu nadľudia,niet sa čo čudovať.

Za všetkým je štátna propaganda

No ak si niekto slaboduchy myslel, že to zdvihne vlnu odporu voči p. Ficovi tak sa veľmi mýlil. Určite chceli ovplyvniť verejnú mienku pri rozhodovaní súdu o prepustení ľudí ktorých držia vo väzbe v kauze očistec. Hold 85% ľudí im už nedôveruje. A médiám maestrimu detto.

Tomáš Taraba: "Uverejňujte odposluchy na štátnej webstránke a nie u kamošov v médiách"
Na Slovensku sa v priebehu ostatných troch rokov stali praxou "úniky zo spisu do médii". A tak kolovala napríklad Kočnerova Threema (dokonca niekoľko verzii), ale aj množstvo ďalších informácií, ktoré, kým sa prípad nevyšetrí, mali byť dostupné len... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Eka Balašková