Murín: kto vynáša zo spisov? Nesmrdí náhodou ryba od Lipšica?
27 | 10 | 2021 I Petra Demková

Spisovateľ Murín kladie zásadnú otázku. Kto na Slovensku dlhodobo vynáša zo spisov? Nebude to náhodou človek ktorý k nim mal pretým prístup ako advokát a dnes na spisoch doslova sedí?

Gusto Murín na sociálnej sieti zareagoval na udalosti posledných hodín, kedy prišlo k ďalšiemu úniku z vyšetrovacieho spisu. Na svetlo sveta sa dostali nahrávky z chaty, na ktorej sa stretávali bývalé špičky štátu s rôznymi záujmovými osobami a s právnikom.

Spisovateľ sa už dlhšie rozčuľuje nad tým, ako nám verejnoprávne médiu, RTVS a rozhlas servíruje propagandu. Nie je tomu inak ako dnes. „To je vrchol,“ hodnotí Gusto Murín. „Dnes sa opäť vyznamenali v Slovenskom rozhlase,“ hnevá sa spisovateľ.

„Na poludňajšiu besedu tam redaktorka pozvala jedného z notorických vykrádačov vyšetrovacích spisov Vagoviča?!! A čo by asi iné povedal, než že porušovať zákony a manipulovať s verejnou mienkou je jeho "povinnosť". A čo povinnosť NAKA a Policajnej inšpekcie konečne vyšetrovaním Vagoviča, Tódovej, Bárdyho a ďalších mediálnych notorických zločincov, či ryba náhodou nesmrdí od Lipšica. Najskôr spisy vynášal ako advokát, dnes na nich priam sedí! To im nenapadlo?“ uzavrel bez okolkov Gusto Murín.

Ďateľ: "Ako Lipšicovi chlapci vydierali..."
"Ako Lipšicovi chlapci vydierali Bopal." Nazval svoj najnovší status na sociálnej sieti Peter Tóth, alias Ďateľ. A v texte nikoho nešetrí. Posúďte sami! "Minulý týždeň hlupáčikovia v médiách ťapuškali ručičkami od radosti, lebo... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Ivan Brožík