Očkovanie proti covidu nemá na priebeh covidu podstatný vplyv, tvrdí Lipták
27 | 10 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovenská vláda a „odborníci“ zatiaľ úspešne odolávajú stretnutiu sa a diskusii s tými, ktorí očkovanie experimentálnymi vakcínami nepodporujú. Dokedy?

Aj Slovensko sa radí medzi tie demokraticky „rozvinuté“ krajiny, kde vláda a „odborníci“ odmietajú akúkoľvek vzájomnú diskusiu s tými, ktorí odmietajú očkovanie experimentálnymi vakcínami a, naopak, odporúčajú liečiť COVID-19 už v ambulanciách a najmä liekmi, ktoré na túto chorobu zaberajú. Doktor Peter Lipták najnovšie v blogu poukazuje na mnohé neduhy ohľadom segregácie zaočkovaných a nezaočkovaných, pričom väčšina očkovaných podlieha ilúzii a myslí si, že sa už nenakazí.

Aj veľa plne očkovaných ľudí má zlý priebeh koronavírusu

„Dajte sa zaočkovať. Dvakrát aj trikrát. Vraj je to jediná záchrana, hovoria takí lekári ako laureát Sabaka, profesor Krčméri či pediatrička Prokopová. Hovoria,  že toto očkovanie chráni aj pred tým, aby sme iných neinfikovali kovidom. Ale v praxi vidíme, že očkovaní, stále častejšie infikujú iných,“ píše v úvode blogu lekár Peter Lipták, podľa ktorého práve očkovaní, ktorí sa nemusia testovať, sú často asymptomatickí, a tak práve oni nebadane rozširujú infekciu na iných. „Odborníci“ tvrdia aj to, že vraj keď budete očkovaní nebudete mať taký zlý priebeh. „Aj veľa plne očkovaných má zlý priebeh,“ oponuje Lipták a dodáva, že aj očkovaní končia s koronavírusom v nemocniciach. Jednoznačne na to upozorňuje aj situácia v zahraničí.

„Napríklad v Izraeli dennodenne 61% všetkých infikovaných a dvakrát zaočkovaných a tiež väčšina hospitalizovaných s ťažkými kovidovými stavmi, boli očkovaní. Reklamou nás presviedčajú, že keď dostaneme dve dávky (tri dávky…) budeme plne imunizovaní, nebudeme šíriť vírus na svojich blízkych a budeme pred kovidom chranení. Niektoré autority (CDC) nás ale varujú, a v praxi to aj sami vidíme, že vírus môžu zaočkovaní šíriť rovnako ako nezaočkovaní, môžu rovnako ochorieť, môžu rovnako ťažko ochorieť, môžu byť aj intubovaní a daní na ventilátor, a že môžu aj zomrieť,“ vysvetľuje doktor Lipták a za príklad dáva Domov sociálnych služieb (DSS) v Ubli.

"Máme tisíckrát menší výskyt chorých na Covid ako pri chrípke, pandémia na Slovensku nie je", tvrdí MUDr. Lipták
MUDr. Lipták patrí popri MUDr. Bukovskom k najväčším kritikom súčasného stavu a prístupu ku pandémii koronavírusu z radov slovenských lekárov. Dlhodobo kritizuje hystériu, ktorá sa v súvislosti s vírusom COVID-19 šíri. Tvrdí, že je zbytočná, vírus... Čítať ďalej
05 | 10 | 2020 | Petra Demková

Priebeh covidu závisí aj od toho, či bola včas nasadená účinná liečba

V Ubli boli všetci klienti zaočkovaní, ale z celkového počtu 18 bolo v septembri 9 pozitívnych a dvaja zomreli. Viac podrobností o osude pacientov v DSS v Ubli už do médií nepreniklo. „Zatiaľ iba v jednej zo siedmich DSS, kde poskytujem zdravotnú starostlivosť na území BSK máme od konca septembra Covid. Zatiaľ je infikovaných 31 zaočkovaných, ale aj 10 nezaočkovaných. Negatívnych zostáva zatiaľ 20 zaočkovaných a 5 nezaočkovaných. 10 pacientov s Covidom je aktuálne hospitalizovaných,“ prezrádza Lipták niektoré čísla z jeho praxe v DSS. „Dve pozitívne testované pacientky v nemocnici už zomreli, jedna zaočkovaná na obojstrannú covidovú pneumóniu a jedna nezaočkovaná na cievnu príhodu,“ dodáva lekár, podľa ktorého tieto jeho čísla vôbec nepotvrdzujú, že by očkovaní nemohli ochorenie šíriť, nemohli ochorieť, ani že by nemohli byť hospitalizovaní, či nemohli zomrieť na covid alebo s covidom.

„Vyzerá to tak, že očkovanie proti covidu v skutočnosti nemá na priebeh covidu nijaký podstatný vplyv a ochorenie sa vyskytuje rovnako rovnomerne medzi zaočkovanými aj nezaočkovanými. Zaujímavý poznatok, ktorý vyplýva z uvedeného je aj to, že iba dvaja z 10 hospitalizovaných sú hospitalizovaní primárne pre covid pneumóniu,“ pridáva Lipták, ktorá si myslí, že priebeh covidu závisí pravdepodobne od toho, či u pacientov bola včas nasadená účinná liečba.

Primár Hložník priznáva, že nevie liečiť, a preto by mal radšej skončiť, odporúča kolegovi doktor Lipták
Liečenie či vakcinácia? Otázka, ktorá v súčasnosti rezonuje nielen na Slovensku. Prirodzene, „odborníci“, ktorí vedia prečo odporúčať vakcináciu proti COVID-19, isto nebudú za to, aby ho lekári liečili už v ordináciách. A využívajú na to tie... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik
Každému pacientovi dáva hneď od začiatku komplexnú liečbu!

„Ja dávam každému pacientovi, či je očkovaný alebo neočkovaný, hneď od začiatku komplexnú liečbu podľa protokolu prof. Maríka založenú na podávaní Ivermektínu, vitamínu D a acylpyrínu, alebo antikoagulačnej liečby,“ priznáva doktor Lipták a dodáva: „Ivermektín podávame na predpokladanú delta variantu vo zvýšenej dávke a to 0,4 mg/kg hmotnosti a u vitamínu D sme prvýkrát použili syntetický vitamín D alfakalcidol, ktorý má rýchlejší nástup účinku než vitamín D3, a to v dávke 1 ug denne.“

Aktuálne vraj 23.októbra zomrela v DSS ďalšia jeho plne zaočkovaná pacientka s prejavmi covidového zápalu pľúc. „Zaočkovaní mi tak zomreli na covid už dvaja (91 a 93 roční) pacienti. Z nezaočkovaných mi na covid nezomrel zatiaľ nikto,“ priznáva na samý záver kontroverzný doktor Peter Lipták.

„Za 31 eur lekársku starostlivosť v hodnote 85 eur neposkytne ani kúzelník,“ tvrdí doktor Lipták
Slovenské zdravotníctvo krváca a – bude ešte horšie. Nielen preto, že z neho odchádzajú ďalší a ďalší lekári či zdravotné sestry, ale najmä preto, že na budúci rok do neho pritečie menej peňazí. Nový financmajster Igor Matovič na budúci rok, ale... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik