Mazurek: Oni sú vraj vláda, ktorá je tu pre všetkých. Realita je ale úplne iná (VIDEO)
27 | 10 | 2021 I Jozef Uhlárik

Strana SaS si vystúpením svojej poslankyne Zemanovej v parlamente opäť u opozičných a nezaradených poslancov pošramotila svoju už i tak dosť pošramotenú povesť.

„Naťahovačky“ v parlamente sú bežnou vecou, ktorú by ale mali vnímať najmä voliči. Týmto sa totiž môžu najlepšie zorientovať v tom, koho voliť, lebo názory poslancov jednotlivých strán najviac napovedia o tom, kto to s ľuďmi myslí naozaj dobre, a kto sa na to iba hrá. Čo-to naznačuje v statuse aj v zostrihu videa i poslanec za hnutie Republika Milan Mazurek.

SaS je úplne odtrhnutá od reality a nevníma, čo všetko táto vláda tu napáchala

„V SaS sa zbláznili! Neuveríte, akými nezmyslami kŕmia verejnosť!“ píše hneď v úvode statusu Mazurek, podľa ktorého predsedníčka poslaneckého klubu SaS Zemanová vystúpila v parlamente s prejavom plným bludov a tragikomických chvíľ. „Obhajovala Sulíka a vládu napríklad aj týmito argumentmi:

- zatváraním uhoľných baní pomáhame regiónu,

- reformou národných parkov podporujeme rozvoj regiónov,

- konsolidujeme verejné financie a snažíme sa šetriť,

- prinášame dôležité reformy a slúžime všetkým ľuďom,

- vďaka nám platí zákon pre každého...

A kopec ďalších oxymoronov a nezmyslov. Ona je skrátka úplne odtrhnutá od reality a nevníma, čo všetko už táto vláda na Slovensku napáchala,“ skonštatoval na záver krátkeho statusu Milan Mazurek.

Do Zemanovej sa však Mazurek pustil aj v parlamente. „Vy poviete, že podporujete regióny tým, že na Hornej Nitre zoberiete obrovskému množstvu ľudí prácu. Wau, ako od Orwella, Vojna je mier, sloboda je otroctvo, zrušíme vám pracovné miesta aby sme podporili váš región. Vaša SaS. Neskutočné,“ rozohnil sa hneď v úvode v zostrihu videa Mazurek. „Podporujete región tým, že ľuďom zakážete obhospodarovať vlastné pozemky, s ťažkými mechanizmami kosiť lúky a obhospodarovať niečo, čo obhospodarujú po celé generácie, lebo vy máte svoje ideologické pohnútky ako údajne chcete chrániť prírodu,“ šije ďalej republikán do svojej parlamentnej kolegyne.

Vodu kážu, víno pijú! Koaliční poslanci sa v bufete veselo promenádujú bez rúšok (VIDEO)
Situácia na Slovensku sa zhoršuje a v čiernych okresoch sa sprísňujú aj všetky protipandemické opatrenia. Ľudia sú stále viac obmedzovaní na slobode pohybu a aj pri stravovaní. Neplatí to však pre našich vyvolených – poslancov v parlamente. A najmä... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Konsolidácia nie sú pekné reči ľuďom a následne podpora toho, či ich zadlžuje

„Vy teraz a v tejto chvíli ste tí najdokonalejší a viete presne ako sa to má robiť, lebo všetci sú zlodeji, všetci poľovníci sú pytliaci a všetci poľnohospodári sú znečisťovatelia. Ale vy, v Starom meste v Bratislave, viete o všetkom všetko,“ pridáva Mazurek, podľa ktorého je neskutočné, keď dokážu povedať, že ich predchodcovia mysleli len na seba, a oni vlastne teraz vôbec nemyslia na seba, oni myslia na všetkých. Oni sú vláda, ktorá je tu pre všetkých.

„Hovoríte, že Sulík sa snaží verejné financie konsolidovať. Tu som ho usvedčil, že on sa ich snaží konsolidovať, ale rečami, peknými ľúbivými slovami, ktoré nám tu povie. „Nesúhlasím s očkovacou lotériou, nesúhlasím s nákupom testov, nesúhlasím s celoplošným testovaním,“ no ale, bohužiaľ, SaS to všetko podporí,“ hnevá sa Milan Mazurek a na samý záver dodáva: „Vy nesúhlasíte rečami, ale konsolidácia nie je to, že vy tu poviete pekné reči ľuďom a následne podporíte všetky veci, ktoré ich zadlžujú. To je to, že sa bojíte postaviť a ísť proti nezmyslom aj tým, že riskujete svoju politickú pozíciu.“

„Zabávač“ Pročko má naložené v gatiach. Jeho rodina je vraj kvôli Mazurekovi v ohrození!
Poslanec parlamentu Jožo Pročko má naložené v gatiach. Kedysi vraj „uznávanému“ zabávačovi teraz vôbec nie je do smiechu. Dôvodom má byť obava o rodinu. Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik