Vodu kážu, víno pijú! Koaliční poslanci sa v bufete veselo promenádujú bez rúšok (VIDEO)
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia na Slovensku sa zhoršuje a v čiernych okresoch sa sprísňujú aj všetky protipandemické opatrenia. Ľudia sú stále viac obmedzovaní na slobode pohybu a aj pri stravovaní. Neplatí to však pre našich vyvolených – poslancov v parlamente. A najmä tých najsvätejších, koaličných.


Zvykne sa vravieť: „Čo je dovolené Bohovi, nie je dovolené volovi!“ Nuž tak potom tých bohov v našom parlamente máme naozaj požehnane. No a tých volov po celom Slovensku ešte viac. O tom, že naši poslaneckí „bohovia“ si v parlamente robia čo chcú svedčí aj video a krátky status jedného z nich - Milana Mazureka, ktorý ukazuje drsnú pravdu o vládnych poslancoch a ich nosení rúšok.
Sami vedia, že tieto rúška nemajú zmysel, sami nemajú záujem „chrániť“ sa

„Máte aj vy už po krk týchto nezmyselných opatrení, ktoré nikam nevedú? Vadí vám, že musíte celý deň v práci nosiť rúško alebo respirátor? Nemôžete sa pozerať na to, ako policajné bioroboty mlátia invalidov po uliciach kvôli rúškam?“ pýta sa v úvode statusu podpredseda hnutia Republika a hneď dodáva, že vládni poslanci nám ukážu ako je to s opatreniami naozaj, a čo si o nich myslia, keď ich nesnímajú kamery. „Veríte ešte mediálnym klamstvám a divadelným pokryteckým nárekom vládnych poslancov?“ kladie ďalšiu otázku Mazurek a na samý záver dodáva: „Pravda je taká, že sami vedia, že tieto rúška nemajú zmysel. Sami nemajú záujem „chrániť“ sa pred vírusmi. Sami činmi ukazujú, že opatrenia sú nezmysly a mimo kamier žijú, akoby žiadna „pandémia“ nebola.“

Milan Mazurek: Poslanci vládnej koalície si zvýšili platy
21 | 10 | 2021 | Mihale Razgyelova


„Za mnou je „miesto činu“! Miesto, kde padajú všetky falošné divadelné opony, miesto kde esenciálne pokrytectvo vládnej koalície vyplávalo priamo na povrch,“ hovorí v úvode videa Milan Mazurek stojaci pred parlamentným poslaneckým bufetom, z ktorého vzápätí prináša zábery. Pripomenúť nezabúda ani to, že najhlasnejšími kritikmi nenosenia rúšok sú koaliční poslanci, medzi ktorými vyniká „komediant“ Jozef Pročko z vládnuceho OĽaNO. „Tie rúška by mali byť nasadené naozaj na nose, a keď sa pozriem na tú stranu, tak oni si ich dajú dole,“ žaloval v parlamente Pročko, poukazujúc aj na Milana Mazureka. Aj preto si ho Mazurek doslova vychutnal. Vraj mu video poslali Pročkovi kolegovia, ktorí sa už nemôžu pozerať na jeho trápne a úbohé pokrytectvo.


Poslaneckí pokrytci vôbec neveria opatreniam, za ktoré bežných ľudí pokutujú

„Zatiaľ čo sú ľudia na uliciach bití len za to, že nemajú nejaký respirátor, za ten istý čas, keď si susedia nevedia prísť na meno a udávajú sa kvôli nejakým rúškam či hlúpym opatreniam, za ten istý čas, keď je spoločnosť rozdelená tak, ako nikdy predtým, sa sami vládny poslanci vysmievajú z opatrení, ktoré svojím hlasovaním do tejto spoločnosti zaviedli,“ hovorí vo videu Milan Mazurek. Toto pokrytectvo je podľa neho neuveriteľné, pretože vôbec neveria opatreniam, za ktoré bežných ľudí pokutujú, a že všetky výstupy v parlamente a v médiách sú iba pokryteckým divadlom. „Zamyslite sa, páni policajti, ktorí toto vynucujete od ľudí, či nie je na mieste začať napríklad Jozefom Pročkom a ďalšími poslancami Národnej rady, ktorí sa z týchto opatrení úplne vysmievajú,“ konštatuje na samý záver videa Milan Mazurek.

Pročko opäť v pléne pôsobil ako psychicky narušený. Mazurek si nenechal ujsť príležitosť mu odpovedať
Pročko mal opäť jeden zo svojich záchvatov. V pléne urážal všetkých okolo. Mazurek už nedokázal mlčať. „A o zlodejoch hovoriť, keď váš kamarát Igor v Trnave kšeftuje s firmičkami za nákup testov a potom tu klame, že nepozná majiteľa... kde vy ešte... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Petra Demková