„Zabávač“ Pročko má naložené v gatiach. Jeho rodina je vraj kvôli Mazurekovi v ohrození!
22 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslanec parlamentu Jožo Pročko má naložené v gatiach. Kedysi vraj „uznávanému“ zabávačovi teraz vôbec nie je do smiechu. Dôvodom má byť obava o rodinu.


Pročko si nie raz otvoril ústa na opozičných poslancov, ktorí mu to, prirodzene, rovnako šťavnato vrátili. Teraz sa však stalo niečo, čo exzabávač nevie rozdýchať. Ako Pročko v statuse píše, dôvodom je poslanec Milan Mazurek a jeho priaznivci, ktorí vraj želajú jeho rodine hrozné veci.
Ľudí proti Pročkovej rodine štve len preto, že „zabávač“ je v OĽaNO?

Pročkovi vraj vôbec nevadí to, že Mazurek postrihá jeho vystúpenia v rozprave s videami, ktoré točil pred 25 rokmi a pridá si to na profil, dokonca ani to, že ich tajne natáča v bufete pri pití kávy a klame tiež si to pridá na profil. Robí to vraj preto, že nemá čo ponúknuť Slovensku okrem agresie a zloby. „Jediné, čo mi vadí, je šikana, ktorú podnecuje a vytvára voči mojej rodine. Jeho priaznivci želajú mojej rodine hrozné veci,“ priznáva vystrašený Pročko a dodáva: „Zo srdca preto želám jeho synovi, aby nikdy nezažil to, čo moje deti vďaka jeho populistickej agresívnej propagande.“



Mazurek vraj Pročkovu rodinu ohrozuje nie preto, že by bol zlodej, kriminálnik, že by kšeftoval a zarábal na vládnych zákazkách, ale ju ohrozuje a vedome štve ľudí proti nej preto, lebo on je v OĽaNO. „To isté robia aj Suja, Taraba, Uhrík. Ako to skončí?“ pýta sa vystrašený „zabávač“ Jožo Pročko.

Pročko opäť v pléne pôsobil ako psychicky narušený. Mazurek si nenechal ujsť príležitosť mu odpovedať
Pročko mal opäť jeden zo svojich záchvatov. V pléne urážal všetkých okolo. Mazurek už nedokázal mlčať. „A o zlodejoch hovoriť, keď váš kamarát Igor v Trnave kšeftuje s firmičkami za nákup testov a potom tu klame, že nepozná majiteľa... kde vy ešte... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Petra Demková