Erik Kaliňák: Lipšicove mediálne stádo
28 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Dozvedeli sme sa zásadnú vec. Ako odpočúvať, aj nahrávať opozičného lídra pri jeho
porade s advokátom. A napriek tomu, že sme sa nedozvedeli nič trestné, médiami sa prehnala vlna senzačných a smršť odsudzujúcich komentárov," vraví Erik Kaliňák v príspevku na sociálnej sieti. Ironicky spomína bojovníkov s pytliakmi, ktorí odovzdali Čurillovcom nahrávky a tie sa na druhý deň objavili v médiach.

Podľa Erika Kaliňáka Igor Matovič rok a pol devastuje právny štát a je preto úplne prirodzené, že sa musia kvôli tomu radiť. A na mysli má zrejme to, že na pytliackej chate sa okrem Roberta Fica a ďalších nachádzal aj advokát Para. ""Prečo ale ten mediálny krik? A prečo práve teraz?" Pýta sa Erik Kaliňák, podľa ktorého je vysvetlenie jednoduché.

"V piatok vyšiel prieskum, kde má SMER - SD takmer 18 percent. Spolu s Hlasom má takmer nadpolovičnú väčšinu v parlamente. A to znamená, že v najbližších, dúfajme, že v predčasných voľbách, bude koniec Matovičovho cirkusu s Lipšicom v hlavnej role," vysvetľuje.

Šutaj Eštok: Nejde o Fica, Matovič a Lipšic si zapytliačili na opozíciu
"Ak ste už absolvovali viac ako prvý ročník základnej školy, historku, že polícia po nahlásení pytliactva na zajace nainštalovala do súkromnej chaty kameru a nahrávacie zariadenie, môžete pokojne odložiť bokom. V skutočnosti tu pytliačil niekto... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Musia variť z vody a Fica mediálne pošpiniť

Ironicky poukazuje aj na to, že určite ide o náhodu, že presne teraz sa objavili v spise videonahrávky, ktoré boli získané z obývačky pri vyšetrovaní pytliactva. "Pytliactvo v obývačke," zdôrazňuje Erik Kaliňák, ktorý si myslí, že keby v tých nahrávkach niečo bolo, Ficovi by už vykopli dvere.

Podľa neho ale musia opäť variť z vody a aspoň mediálne Fica opäť pošpiniť. A kto je v tom najlepší? Pýta sa. "No Lipšic so svojím mediálnym stádom. Denník N to odpáli, Aktuality to potiahnu, SME to rozoberie a samotný Lipšic nám to vysvetlí v Hospodárskych novinách, vo vopred nahranom rozhovore. A to všetko v priebehu jednej hodiny," vysvetľuje Erik Kaliňák. 

Vláda podľa neho nedokáže riešiť nič. A za jediné riešenie podľa Erika Kaliňáka koalícia považuje to, ak lídra opozície zničia v trestnom konaní.

Laššáková: Prezidentka sa zabáva na národe!
Na úvod nás právnička Laššáková prosí, aby sme v spojitosti so Zuzanou Čaputovou nepoužívali argument, že zmarila referendum, čím spláchla vyše pol milióna podpisov občanov. Laššáková v statuse tvrdí, že sa dopustila väčšej chyby. Síce mala právo,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Eka Balašková