Mesík: Načo sa zdravotníci potia v skafandroch keď sú covidoví pacienti už vo fáze autoimúnnej a neinfekčnej?
25 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zdravotníci v nemocniciach sa na covidových oddeleniach obliekajú do špeciálnych odevov, ktoré ich chránia pred prenosom nákazy. A práve na toto sa zaujímavým pohľadom zameral vyštudovaný lekár Juraj Mesík.

Zrejme nikomu neuniklo oblečenie zdravotníkov starajúcich sa o covidových pacientov v nemocniciach. Takmer všetci sú chránení od hlavy až k pätám rozličnými pomôckami, takže na oddelení to vyzerá ako v nejakom laboratóriu s maximálnym stupňom bezpečnosti. Že to tak vôbec nemusí byť píše v statuse vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík.

Čoho sa boja zdravotníci, keď sú tak skvele chránení Pfizerom?

Mesík hneď v úvode priznáva, že strávil pár dní v jednej z najväčších slovenských nemocníc, a mal tam teda dobrý výhľad do priestoru vyčleneného pre covid pacientov, po ktorom sa pohybuje personál v skafandroch. „Prečo??? Prečo, keď všetci jeho pracovníci a pracovníčky bezpochyby x-krát dostali dávky vírusovej mRNA? Čoho sa boja, keď sú tak skvele chránení ako uvádza Pfizer propaganda naša každodenná???“ nechápe Mesík a dodáva: „Veď podľa nej sa vôbec nemajú nakaziť. A ak, tak budú mať len ľahučký priebeh... Kvôli chrípke nikdy v žiadnych skafandroch nepobehovali...,“ konštatuje analytik bezpečnostných rizík.

„Prečo, keď veľká väčšina ak nie všetci pacienti ležiaci na tých oddeleniach už prešli infekčnou fázou covidu a sú už vo fáze autoimúnnej - a neinfekčnej? Žeby to tí oskafandrovaní lekári, sestry a saniťáci nevedeli?“ kladie veľmi zaujímavú otázku Mesík. „Iste, všetky tie jednorazové skafandre, filtre, rukavice, obuv sú pre niekoho skvelý biznis, ale drvivá väčšina lekárov, sestier a sanitárok z tých kšeftov nič nemá, len sa v tom zbytočne potia a dusia,“ vysvetľuje ďalej a s istou iróniou dodáva: „Napriek tomu sa zdá, že časti z nich nosenie skafandrov možno aj trochu učarovalo.“ Budú sa teda ďalej ochotne potiť, a dusiť, a generovať kvantá odpadu z ochranných pomôcok. „Tie ich, tak účinne chránených dávkami mRNA, majú ešte viac chrániť. Absurdistan. Ale výnosný,“ píše na samý záver vyštudovaný lekár Juraj Mesík.
Niektorí lekári a zdravotnícke zariadenia si z peňazí farma firiem celkom slušne zarábajú, konštatuje Mesík
Do propagácie svojich výrobkov investujú farmaceutické firmy nemalé finančné prostriedky. Tak tomu bolo aj v prípade experimentálnych vakcín, ktoré vo veľkom propagujú všetky mainstreamové média. Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik