Niektorí lekári a zdravotnícke zariadenia si z peňazí farma firiem celkom slušne zarábajú, konštatuje Mesík
07 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Do propagácie svojich výrobkov investujú farmaceutické firmy nemalé finančné prostriedky. Tak tomu bolo aj v prípade experimentálnych vakcín, ktoré vo veľkom propagujú všetky mainstreamové média.


Zvykne sa vravieť, že kto nejde s nami ide proti nám. A ísť proti produktom farmaceutických firiem by sa médiám rozhodne nevyplatilo. Ba práve naopak, ísť s nimi a propagovať ich výrobky je doslova zlatá baňa. A platí to nielen pre médiá, ale aj pre lekárov, lekárnikov či zdravotnícke zariadenia. Viac o tom napísal v statuse vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík.
Iba firma Pfizer dala asi 500 „podarúnkov“ rozličnej veľkosti

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo podľa Mesíka 1. októbra, tak ako mu ukladá zákon, správu o finančných tokoch od farmakofiriem k lekárom, zdravotným zariadeniam a univerzitám v prvom polroku 2021. „Akú časť finančných tokov zachytávajú nevieme, možno je to len povestná špička ľadovca - ale aj tá je zaujímavá,“ konštatuje Mesík, ktorý prikladá aj link, kde sú i správy za predošlé obdobia. Vždy po polroku.

„Z linku sa dá excelový súbor stiahnuť, a potom už len vyhľadávate kto dal komu toľko a „za čo“ (či prednáška, alebo „prieskum trhu“ alebo „výskum“ alebo výlet na konferenciu),“ vysvetľuje vyštudovaný lekár, ktorý vraj len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mu to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti.

Covid pasy sú také isté, ako boli „vycestovacie doložky“ za komunizmu, tvrdí Mesík
Vakcinačné šialenstvo proti COVID-19 v Izraeli dosahuje vrchol. Napriek evidentnej nefunkčnosti experimentálnych vakcín tam ale očkujú ďalej. Na rade je tretia „posilňovacia“ dávka, v dohľadne sú však aj ďalšie. Kde sa to... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76-tisíc eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená,“ píše Mesík a dodáva, že keď si do vyhľadávania hodíte priezvisko lekára, ktorý vás zaujíma, môžete nájsť aj veľmi zaujímavé čísla.

„U mnohých tam nájdete centové položky, ale niektorým, zvlášť ak majú profesorské tituly, sa darí vynikajúco. Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem. Celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40-tisíc eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať?“ pýta sa huncútsky Mesík.

Mesík má dobré správy pre vládne médiá šíriace "pravdu a lásku"
Situácia okolo očkovania na COVID-19 u nás stále viac pripomína Kocúrkovo. Vláda chce nahnať čo najviac ľudí na experimentálne vakcíny aj za cenu doslova rozdávania peňazí. A farmaceutické firmy, ktoré berú len obrovské zisky, si mädlia... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zvyknite si, na Slovensku je to tak – kto umí ten umí

„Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu of firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150-tisíc eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov. Kto umí - umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28-tisíc eur, aby nezostal skrátka,“ píše posmešne lekár a analytik.



V demokratickej spoločnosti so slobodnými masmédiami by táto správa NCZI a jej predchodkyne boli podľa Mesíka mediálnymi bombami. „Naše vládou kúpené čivavy demokracie a boja s korupciou budú ďalej tíško mlčať. Zvyknite si - na Slovensku je to tak,“ končí smutne svoj status Juraj Mesík.

Mesík: Krajina, kde zbytočne zahynulo cca 18 tisíc ľudí je zranená? Ako potom vyzerá masaker?
Zaujímavé slovné spojenie použila prezidentka Zuzana Čaputová pri hodnotení stavu republiky. Naša krajina je vraj „zranená“. Toto slovo zarezonovalo v mysli vyštudovaného lekára a analytika Juraja Mesíka. Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik