A. Belousovová - Chcete občiansku vojnu, pani Remišová?!
25 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Keď sa pani ministerka Remišová zjaví na obrazovke, je to záruka smiechu... pravda takého toho cez slzy. Z kresla dnes jej slová dvíhali aj Annu Belousovovú. Tá sa vyjadrila na sociálnej sieti.



Sme zodpovední za ekonomiku

"Presnejšie: zaočkovaní ľudia musia brať ohľad nielen na seba, ale aj na ostatných. Čím vyššia zaočkovanosť, tým ľahšie sa bude na Slovensku žiť. Ekonomike sa bude dariť a budú môcť byť otvorené prevádzky." konštatuje politička: "Mňa by veľmi zaujímalo, ZA ČO JE VLASTNE ZODPOVEDNÁ TÁTO VLÁDA psychiatrických pacientov. Čo kus, to mimo normálu. Teraz tomu korunu nasadila geniálna Remišová."
Veľká konkurencia poslankyni Tabak

"Takže výrobcovia vakcín nie sú zodpovední za prípadné negatívne následky. Vláda nie je zodpovedná za stav krajiny, teda aj ekonomiky, ale hlavnú zodpovednosť ZA VŠETKO zlé majú nezaočkovaní ľudia." rozčuľuje sa právom Belousovová: "Toto už fakt nie je normálne!"

Karol Lovaš - som zaočkovaný, ale šikanovať sa nenechám
Bývalý novinár vo svojom statuse na sociálnej sieti sa prihovára z Národného divadla. Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Ja nič, ja muzikant?

"Pani vicepremiérka, ktorá štve národ proti sebe, je zodpovedná vlastne za čo ?! Za čo ona teda berie plat a čo je jej náplňou práce?" pýta sa kysučanka: "Asi nič, len tliachanie hlúpostí a vnášanie agresivity do beztak už vystresovanej spoločnosti."
Čo bude nasledovať?

"Izolovanie nezaočkovaných? Čo chce dosiahnuť pani Remišová? Aby sa medzi sebou bili zaočkovaní a nezaočkovaní a vláda, teda aj ona bude mimo toho?!" pýta sa v statuse Belousovová: "Toto, čo sa tu deje, je nejaký zlý sen. Kam to chcú doviesť?"

Od tragickej havárie remorkéra Ďumbier uplynulo 25 rokov
Za ostatné roky najväčšou tragédiou na Dunaji je smrť ôsmich slovenských lodníkov. Tí sa 22. októbra 1996 nachádzali na remorkéri Ďumbier. Pripomínajú si to aj Správy RTVS. Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Priama otázka

"Vy chcete občiansku vojnu pani Remišová? Tá má zakryť vašu tuposť a neschopnosť?" pýta sa politička ministerky.