Viac ako trápne - čím viac Smer rastie, tým zúrivejšie kope mainstream do Blahu
23 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Podľa najnovšieho prieskumu má SMER-SD už takmer 18 percent. V Denníku N skáču hromadne z okna a Tódová s roztrasenými rukami zapíja už šiesty lexaurín." Citát Ľuboša Blahu a treba dodať, že tých čo z toho hltajú sedatíva, rastie každým dňom. A veď - "dobre"! Použijúc najnovší slang stáda na sociálnych sieťach.


V niektorých straníckych rodinách by si mali nakúpiť priam za tatrovku oblbovákov, inak to nezvládnu. "Ľudia (totiž) vidia, že jediný, kto Slovensko môže zachrániť od chaosu a primitivizmu, čo sem dovliekol Matovič so Sulíkom, je Robert Fico." Píše poslanec Blaha na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@ľuboš Blaha)

Fénix už dávno vstal z popola

"Je v tom kus zadosťučinenia. Nikto si neprešiel takým nechutným mediálnym lynčom ako Robert Fico. Pred rokom nás všetci odpisovali, namerali nám nejakých 6 percent, vyvreskovali, že Smer je mŕtvy." Vracia sa iba do nedávnej histórie Blaha.
Matovičova nočná mora

Poslanec Smeru Blaha ďalej konštatuje: "Dnes má Smer trojnásobné čísla a spolu s Hlasom by mal skoro tie isté percentá, aké dosiahol Robert Fico v roku 2012. Matovič je na hranici zvoliteľnosti a celá koalícia padá ku dnu." Pripomína však, že ani pre neho nie sú prieskumy svätým písmom.
Ľudia volajú po návrate

"Prešiel som si v lete celé Slovensko, plné sály, v ľuďoch obrovský hnev proti vláde. Cítili sme úžasnú podporu, za ktorú zo srdca ďakujeme!" Spomína a pripomína Blaha.

" V Košiciach sme zaplnili námestie, v Rimavskej Sobote mávalo čapicami 5 tisíc ľudí... Kde sa pohnete, ľudia volajú po návrate do normálu - chcú predčasné voľby, chcú naspäť Roberta Fica.
Zaujímavá prognóza

"Čím dlhšie budú túto agóniu Matovičovci predlžovať, tým viac budeme rásť. Nesú plnú zodpovednosť za vlnu zdražovania, za nezvládnutie pandémie, za všeobecný rozvrat."

Pani prezidentka, ste podozrivá z ťažkej sprenevery, z korupcie a rodinkárstva, odkazuje Blaha
Prezidentka Zuzana Čaputová si možno ani neuvedomila, že svojou trápnou odpoveďou na nevinný status Tomáša Tarabu o jej dcére doslova dokorán otvorila Pandorinu skrinku. A to ešte netušila, čo na ňu vytiahne strana Smer-SD. To sa jej asi ľahko... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Mediálni služobníčkovia sú bezmocne zúfalí

"Akú podporu by sme mali, keby nemali na svojej strane korporátne médiá.?" nadhadzuje tému Ľuboš Blaha.  "Rok a pol sú pri moci a médiá ďalej kopú iba do opozície, do Smeru, do Fica a do Blahu."

"Dnes som sa o sebe v jednom médiu dozvedel, že som "handra", v druhom, že som "propagandistická mašinéria", potom som bol "antivaxer" a tuná v Pluske som "Divoký Blaha"... Musia z nás mať nervy v kýbli. Skvele sa bavím." A v tejto zábave Blaha nie je sám, čo hlavný prúd cíti a rozpaľuje ho to až do biela.
Iba tak, skúste si predstaviť (podľa Ľuboša Blahu)

"Predstavte si, že by prezident Gašparovič v živom prípade verejne vyjadril podporu obvineným vyšetrovateľom, ktorí sú spájaní s vládnymi čistkami a systémom mafiánskych udavačov. Už by kričali, že je to vlastizrada!"

"Alebo si predstavte, že by sa blížilo rekordné zdražovanie energií a ľudia by nedostali žiadnu pomoc, lebo by sa vo Ficovej vláde hádal minister hospodárstva s ministrom financií. Vlastne - to sa ani nedá predstaviť. Robert Fico by do sekundy s oboma ministrami vyrazil dvere."

"Predstavte si, že by sme sa za našej vlády vyhrážali opozícii, že ju budeme zatvárať. A že by nám vo väzbe zomrel ich policajný prezident."

"A že by sme si čela polície dosadili svojho buldoga a ten by vyvreskoval, ako dnes Hamran, že treba zrušiť inšpekciu, aby "našich chlapcov" nemohol nikto kontrolovať. To by bolo kriku!"
Obludné vymývanie mozgov sa však končí pri snahe

"Liberálne médiá aj prezidentka Čaputová kryjú túto vládu a Robert Fico má pravdu - za nitky ťahajú z Washingtonu a New Yorku. V 2018 sa nás potrebovali zbaviť a tak zorganizovali Majdan - a dnes si svojich majdanistov chránia vo vláde."

"Ľudia už vedia, aká je pravda. Smer má 18 percent a ešte porastie. Už vám nepomôže ani Amerika, slniečka. Rútite sa plnou parou vpred - na smetisko dejín." Avizuje čoraz bližší osud pätolízačov moci a moci samotnej v závere statusu Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

Blaha: Miliónový škandál najkorupčnejšej vlády. Ale: „dobre bude“
22 | 10 | 2021 | Ján Papuga