Neuveríte, čím chcela Tabák zaujať tentokrát. Práca pre národ to zas nebola
23 | 10 | 2021 I Petra Demková

Romana Tabák jednoducho nevie zaujať ničím hodnotným. Asi sa s tým už zmierila a tak už sa ani nepokúša byť „za múdru“. Čím chcela na sociálnej sieti zaujať tentokrát?



Život Romany na sociálnych sieťach

Zdá sa, že „interakcie“ na sociálnej sieti sú pre poslankyňu NRSR mimoriadne dôležité a život na svojom konte Instagramu chce rozprúdiť za každú cenu. Doteraz sa jej žiaľ prácou pre Slovákov zaujať nepodarilo. Za to však na seba strhla už niekoľkokrát pozornosť svojimi trapasmi či nevhodným oblečením.

Najprv sa schovávala v pléne Národnej rady pod rečníckym pultom pretože sa v rúšku nevedela nadýchnuť, potom v extáze vajatala po výbore s Borisom Kollárom. Kvety zosnulému Milanovi Lasicovi zložila ku smetnému košu a nakoniec sa okúpala v chránenej oblasti. Pred niekoľkými dňami minister životného prostredia potvrdil, že za svoje kúpanie v chránenej oblasti dostane poslankyňa pokutu.

Tancuj, tancuj, vykrúcaj alebo pán doktor, v červenom okrese? (video)
Ako býva na Slovensku zvykom, informácie sa k ľuďom dostávajú nejakou náhodou ... A tak niekto poslal aj M. Kotlebovi (ĽS NS) video ... Vraj ho nikto nebude chcieť zverejniť. Nuž my tak robíme tiež. Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Eka Balašková


K posledným trapasom nešťastnej poslankyne od Matoviča patrí ten, keď sa v rozprave modlila Otčenáš a nevedela si spomenúť na slová. Minulý týždeň sa vyhrážala odchodom z klubu OĽaNO kvôli zákonu o interupciách po tom, čo sa do ďalšieho čítania dostal aj vďaka jej hlasu.

Instagram story R. Tabák
Instagram story R. Tabák. Zdroj: Instagram R. Tabák


 
Tabák chcela zaujať ružovými vlasmi

„Storka“, ako sa krátkemu príbehu na Instagrame hovorí, sa objavila na konte Romany Tabák pred víkendom. Tentokrát bývalá tenistka chcela zaujať svojím zmeneným výzorom, konkrétne ružovými vlasmi. Verejnosti sa pýtala, ako hodnotia jej nový styling. Chcela vedieť, či si má ružové vlasy nechať, alebo sa vrátiť k svojej prirodzenej farbe. Drvivá väčšina tých ktorí reagovali, si želala, aby sa vrátila k naturálnemu vzhľadu.

Tarabova trefná odpoveď Nicholsonovej: Mám krásnu a na rozdiel od vás aj vzdelanú manželku
Pingpong medzi Tomášom Tarabom a Luciou Ďuriš Nicholsonovou sa ešte neskončil. Taraba zareagoval na nepríjemný odkaz europoslankyne a to priamo pod jej príspevkom. Žne s ním obrovský úspech. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Petra Demková