Tancuj, tancuj, vykrúcaj alebo pán doktor, v červenom okrese? (video)
23 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Ako býva na Slovensku zvykom, informácie sa k ľuďom dostávajú nejakou náhodou ... A tak niekto poslal aj M. Kotlebovi (ĽS NS) video ... Vraj ho nikto nebude chcieť zverejniť. Nuž my tak robíme tiež.



V plnom prúde

Zábava v Nitre. V, podľa covid automatu, v červenom okrese. Má ísť o člena pandemickej komisie na zábave v hoteli Mikado v Nitre. Táto sa mala uskutočniť 15. októbra, kedy "bol podľa tzv. Covid automatu okres Nitra červený. To znamená, v interiéri bolo povinné nosiť respirátor." podotýka v statuse M. Kotleba.



 



Kto to tam "trsá"?

"Priatelia, meno dotyčného môžete napísať do komentárov." upozorňuje Kotleba. "S celým Covid automatom a ich vymyslenými pravidlami si z nás robia dobrý deň! Priatelia, Slováci, rúška dole, hlavu hore!" vyzýva predseda ĽS NS pod videom a praje pekný víkend.



Máme toho dosť!

Odkazujú diskutujúci v komentároch, pričom nešetria ani Kandráčovcov. "No Jarcuska zarobil, ludi riadne postrasil bodaj by sa nevykrucal...a taky nebezpecny covid a predstavte si na nich sa nechyta!! Divna vec!" Ľudia však vidia aj pretvárku: "Ale veď nebuďte na pána Jarcusku takí zlí, veď on si len nevšimol, že ho kamerujú, inak by určite mal respirátor!"

Nesúhlasím s útokmi. To však nie je nenávisť. To je zúfalstvo
Známy infektológ a odborník na tropickú medicínu Vladimír Krčméry (61) sa musel ukryť v zahraničí a na Slovensko prichádzal len občas. Spravil tak na odporúčanie polície, keďže zažil fyzické útoky, vyhrážky smrťou jeho deťom a dokonca na neho... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Eka Balašková