Zatrasie sa zem? Zatrasie sa vláda? Zajtra v Žiline Slováci opäť vyjadria svoju nespokojnosť
22 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protesty proti čím ďalej neobľúbenejšej vláde neutíchajú ani týždeň pred dušičkami. Tentokrát sa nespokojní Slováci stretnú v Žiline. A to už zajtra!


Slovensko má problémov až-až a vláda ich rieši buď pomaly, alebo vôbec. A keď už niečo „vyrieši“, tak sa potom niekoľkokrát ospravedlňuje systémom, že „chybička se vloudila“ či „soudruzi z NDR asi někde udělali chybu“. Spoločnosť je rozdelená ako ešte nikdy predtým, a tak je zrejmé, že to v nej vrie. Milan Uhrík, šéf hnutia Republika preto v statuse upozorňuje na zajtrajší protest, ktorý sa tentokrát koná v Žiline.

Očkovanie, obmedzenia v čiernych okresoch, krachujúci podnikatelia v gastre, drahota v obchodoch, stúpajúce ceny energií... Tých problémov, ktoré sužujú v súčasnosti Slovákov je viac ako dosť. I preto chcú vyjadriť svoju nespokojnosť.



Žiaľ, väčšina stále nadáva iba doma či v krčme pri pivku a poháriku, pretože doteraz ich na protesty veľa nechodilo, a aj preto sa nenávidená vláda drží stále a bez obáv na svojich miestach. Zmeniť to chce šéf hnutia Republika Milan Uhrík, pozývajúci čo najviac Slovákov na protest do Žiliny. Uskutoční sa od 16.00 hod na Hlinkovom námestí.

Premotivovaný diktátor Hamran chce tvrdo zasahovať proti protestujúcim občanom. Uhrík sa k tomu rázne vyjadril
Poverený policajný prezident Štefan Hamran sa už v niekoľkých rozhovoroch vyjadril, že sa polícia už nebude na protestoch iba prizerať. Tento neobyčajne premotivovaný a uzurpátorský funkcionár plánuje tvrdé zásahy proti občanom. Na tieto jeho... Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Ján Papuga