Nepeháňa to trochu minister Naď? Sedemdňový výlet do USA kvôli jednému podpisu!
22 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Bolo by hneď niekoľko otázok. Napríklad, či minister obrany letí komerčnou linkou alebo celým špeciálom  a koľko duší na štátne náklady letí s ním. Menovite, ktoré. Nejde totiž o súkromný výlet, ale služobnú cestu. Ani odpovede na ne však nevysvetlia, prečo potrebuje až sedem dní, kvôli jednému podpisu, jednému prijatiu na ministerskej úrovni a jednej návšteve fabriky na lietadlá. To je program na jeden, maximálne dva dni. A čo tých ďalších päť?


"Minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO) dnes odletí na týždňovú návštevu Spojených štátov amerických (USA)." Informuje web srspol.sk. Dodajme, že jeho štátny tajomník sa práve vrátil po "týždňovke" z Dubaja.
Jeden podpis

V New Yorku šéf rezortu obrany podľa citovaného zdroja srspol.sk " podpíše Memorandum o porozumení medzi vládou Slovenskej republiky a Organizáciou Spojených národov (OSN), v ktorom sa vláda zaviazala poskytnúť mierovým silám OSN na Cypre (UNFICYP) 190 príslušníkov pešej roty a 37 ženistov.
Jedna exkurzia a pár potrasení rúk

"Okrem toho sa minister v New Yorku stretne so stálym predstaviteľom Slovenskej republiky pri OSN Michalom Mlynárom a šéfom podporných operácií OSN Atulom Khareom."

Portál srspol.sk ešte dodáva, že "v meste Greenville Jaroslav Naď navštívi výrobnú linku stíhačiek F-16. Následne ho v hlavnom meste USA Washington prijme minister obrany Spojených štátov amerických Lloyd James Austin III."

Týždňovka, na ktorej sa fakt namaká. Čo na to - podľa neho naše "opice"  týždňovkári na Slovensku? (Pozn. red. HD.)

(Medzititulky red. HD.)

Minister obrany Jaroslav Naď: Opice, opice, opice všade a všetci iba OPICE
“OPICE” OPÄŤ VYČÍŇALI… DOKEDY SA NA TO AKO SPOLOČNOSŤ BUDEME POZERAŤ?!" (Citát Jaroslav Naď, minister obrany SR, štátny úradník, korunný princ OĽaNO.) Opakovane vás, vážení čitatelia, v krátkom statuse na sociálnej sieti tento v doslovnom preklade... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Ivan Brožík