Harabin s Gécim bránia Tarabu. Prezidentka a jej dcéra schytali od ľudí drsnú kritiku  
20 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nezmyselná vojna, ktorá sa rozpútala po statuse poslanca parlamentu Tomáša Tarabu smerom k „top“ modelke, ktorou má byť prezidentkina dcéra, nenechala chladnými ani viacerých právnikov. Všetci sa zhodujú v jednom – Taraba nič zlé neurobil a ani nenapísal...


Za Tomáša Tarabu sa postavili aj dvaja známi právnici – exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin a právnik Marek Géci. Obaja v statusoch zhodne stoja za Tarabom, rovnako ako bežní ľudia, ktorí mu vyjadrili v diskusii podporu. Naopak, odsúdili hon na jeho osobu zo strany prezidentky, polície či viacerých koaličných politikov.
Čaputová považuje za dno, keď niekto označí jej dcéru za top modelku?

„Priatelia, Tomáša poznám dlho, rovnako jeho rodinu, je to férový človek a to čo rozpútali médiá a liberálni politici za jedinú vetu v statuse, kde nikde nedehonestuje mladú modelku (dcéru prezidentky) vnímam ako čistú politickú šikanu,“ konštatuje v úvode statusu Géci. Zacitoval slová, ktorými Taraba odštartoval hon na jeho osobu: ,,Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku.“ A práve pre toto sa na predsedu strana Život Národná strana spustil doslova hon.

Taraba sa bráni: Za bežnú vetu verejná poprava
Poslanec NRSR Tomáš Taraba sa dnes zapotil. Poskytol desiatky rozhovorov rôznym médiám. Dôvodom bola jeho veta na sociálnej sieti, ktorou komentoval fotografiu jednej z dcér prezidentky Zuzany Čaputovej. Bola to fotografia z módnej prehliadky.... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ján Papuga


„Takže toto označili médiá za šikanovanie pre výzor a kadečo ďalej... V praxi to znamená, že ak napíšete, že rezeň je chutný, oni napíšu, čo ste si v skutočnosti mali myslieť a to, že ten rezeň je prepečený, tvrdý, starý a nechutný...,“ píše sarkasticky Géci a dodáva: „Tragédia dnešnej totality a prekrúcania. Niekomu sa to dnes hodí na prekrývanie tých skutočných prepáčte za výraz ,,sračiek“, čo sa tu dejú vďaka tejto vláde.“

&id=108468481076597

Prirodzene, bokom nemohol zostať stáť ani Štefan Harabin. „Rozumiem tomu dobre? Čaputová považuje za dno, keď niekto označí jej dcéru za top modelku? Načo ju potom v tom podporuje, keď označenie top modelka v súvislosti s jej dcérou sama vníma ako výsmech?“ pýta sa „nechápavo“ Štefan Harabin. Stojí nielen za Tarabom, ale aj za názormi tých, ktorí ho bránia.

„Neviem si pomôcť, rád by som vidiel ženu modelku, ale stále vidím iba transexuálneho ženomuža. Liberálne podsúvanie a ohýbanie krásy a žien na móle. Hovorí sa že deti hovoria pravdu, a keby deťom ukážete túto pre nich princeznú, budú úprimne a jednoducho kričať PRINC,“ zaťal do živého Rastislav Turčík. „Neviem, o čo ide, ale celá mama. Tiež sa hrabe niekam, kam zrejme nepatrí,“ pridáva sa Ivana Vojtášová.

Taraba: primitívny hejt prezidentky a šikana polície ktorá je vťahovaná do politického boja
Poslanec Taraba urobil bodku za kauzou „modelka Čaputová“. Poukázal na drzosť, s akou sa ho polícia snažila zastrašiť. Podľa Tarabu to len dokazuje, že polícia je vťahované do politického boja a slúži určitej skupine v štáte. ... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Petra Demková

Ak nechce, aby sa o nej rozprávalo, tak nech ju nepretŕča

„Zuza nech tú svoju papuľu neotvára! Všetci vieme kto ju platí a koho rozkazy plní!“ odkazuje prezidentke Emília Tisayová. „Nie som expert na ženy, ale až taká šumna neni,“ srší humorom Marko Polo. „No väčšiu mátohu som dlho nevidel. Prvý dojem že je to chlapec, hrúza,“ neskrýva svoje pocity Jozef Horváth. „Tak to sa ešte slušne vyjadril ja keď som videla to strašidlo až mi zle prišlo,“ doplnila Janka Konská. „Však Taraba nič zlého nenapísal. A inak je škreta tak čo. Keď neznesie kritiku od ľudí, tak nech sa nepretŕča,“ píše v diskusii Vlasta Sárová Kardášová.
A čo že je dcéra prezidentky

„Taraba to síce nepovedal, ale ja hovorím vyzerá otrasne. A čo že je dcéra prezidentky????????????? mne sa nepáči. ,Ak nechce, aby sa o nej rozprávalo tak nech ju nepretŕča,“ páli rovnako ostrými Marta Ondavská. Boli však aj o príspevky, ktoré sa zamerali na to, ako to u nás vlastne vyzerá pri tejto vládnucej koalícii. „Dnes sa nosí INAKOSŤ. Takže má šancu. Byť takou, aká je. Teraz som ju urazil??? Čaputová si strieľa do kolena,“ myslí si Peter Šinka.



„Dnes musíte držať hubu... keď poviete svoj názor na niekoho je to šikana... šikana za čo??? To, že podľa jej výzoru naozaj neviem identifikovať či ide o ženu či muža, a to, že prezidentka velebí LGBT komunitu a všetko s tým spojené idú sa s toho všetci posrať... už im podaktorým len nohy trčia z jej zadku. Čo to má byť reklama na trans ľudí???? za to že sa mi to nepáči a poviem svoj názor niekoho šikanujem?
Sto ľudí, sto názorov

OK, tak nech sa stiahne mladá do úzadia a nikto o nej hovoriť nebude. Ako modelka a zverenka vieme koho je jasné, že ju budú ľudia riešiť. A ako čo, to ľudí sto názorov... otras... toto už kde žijeme... naozaj,“ hnevá sa v diskusii Nikinka Polačeková.

„Je to o zmýšľaní ľudí... Ak má niekto v srdci nenávisť, tak tam vidí uštipačné podpichovanie (nenávisť či urážku)... ak by mala prezidentka v srdci lásku, videla by v tej vete uznanie... lebo TOP MODELKA je celosvetovo uznávané slovné spojenie na označenie tých NAJ... Ale každý máme svoje zrkadlo, ktoré nám ukazuje čo nás vystihuje... nenávisť alebo láska...,“ skonštatovala Zuzana Ondičová Klačková.

Docent trestného práva Laciak: Taraba nespáchal trestný čin
Docent trestného práva z Právnickej fakulty Univerzity Komenského Ondrej Laciak, v rozhovore pre denník Pravda vysvetlil, prečo poslanec Taraba nespáchal trestný čin. A prečo ho nebude možné za príspevok zverejnený na sociálnej sieti o dcére Zuzany... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová