„Vám musí je*ať, chalani!“ parafrázuje Procházku Ďateľ pri kauzách Daňo a top modelka
20 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nové trestné stíhanie „novinára“ a kontroverzného youtubera a aktivistu Martina Daňa niektorých prekvapilo, iných ani nie. Zaujímavý postoj k nemu zaujala ďalšia kontroverzná postava – exnovinár a exsiskár Peter Tóth alias Ďateľ, ktorý sa vyjadril aj ku kauze našej novej top modelky.


Peter Tóth sa najviac preslávil stykmi s Mariánom Kočnerom, ktorého pri vyšetrovaní vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej doslova hodil do búdy. Teraz sa, píšuc pod pseudonymom Ďateľ, vyjadruje k mnohým veciam na našej politickej i nepolitickej sfére. A tak sa v statuse skúsil pozrieť na najnovšiu kauzu Martina Daňa, bývalého prezidentského kandidáta a niekoľkonásobne stíhaného „pobehaja“, a tiež prezidentkinej dcéry, „modelky“.
Nejaké napudrované sajfy a modelečky sú elitnou spoločenskou triedou?

Tóth hneď v úvode statusu píše, že on síce vôbec netusí kto Sajfa je, no istý si je tým, že súčasný policajný prezident Hamran kompletný byť nemôže. „Niežeby Martin Daňo netrepal. No netrepe o nič viac a o nič horšie ako napríklad zdutá Moničenka, narcistický Mareček, extrémista Schutz, prázdna nádoba Bárdy a ďalší konšpirátori hlavného prúdu,“ púšťa sa Ďateľ hneď od úvodu poriadne zostra do niektorých novinárskych „kolegov“.

Kým vraj šialencov Moničenku a Marečka režim nosí na rukách, Daňa trestne stíhajú. „Lebo sa osopil na nejakého Sajfu, či ako sa volá, a na jeho pani. A nestíha ho len tak hocikto, ale rovno NAKA. A predstavte si, za aký hanebný zločin. Vraj výtržníctvo. Ešteže má Hamran toľko elitných „mojich chlapcov“, inak by sme si s návalom tejto obzvlášť závažnej a spoločensky nebezpečnej trestnej činnosti neporadili,“ smeje sa na polícii Ďateľ – Tóth, ktorý ale nezostáva iba pri tom.

Ďateľ: Chlápätko Šeliga sa vtiera medzi dospelých detinskými mlátením prázdnej slamy
Podľa medializovaných informácií má byť bývalý šéfa NAKA Branislav Zurian v zahraničí. Vraj v niektorej rusky hovoriacej krajine. Ukrýva sa? Ide mu naozaj o život? Otázky viac ako zaujímavé, na ktoré dať odpoveď by bola ťažká úloha aj pre Sherlocka... Čítať ďalej
16 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Opozičný poslanec Tomáš Taraba lakonicky poznamená, že z potomstva hlavy štátu sa nám za prispenia devótnych médií stáva top modelka. A hneď sa ozvali hlasy, že ho za to bude riešiť polícia. Počúvam, pozerám, čítam. A nič. Ticho,“ konštatuje Tóth, ktorý sa diví, že tretí sektor ani médiá neškriekajú, že sa tu šliape po slobode slova, a že polícia zastrašuje opozičného poslanca. „Veď jasné, nejaké napudrované sajfy a modelečky sú elitnou spoločenskou triedou, výkladnou skriňou šialencovho režimu, a preto musia ísť ľudské a občianske práva bokom. Toto sa komu a kde zrodilo? Hamranovi pod kuklou?“ pýta sa s patričnou dávkou sarkazmu Ďateľ.

O akú mafiu sa tu hrá? O tú, čo klame a je v konflikte záujmov? Kauza Ďateľ je príkladom
Prečo obvinenie dvoch "novinárov" až teraz, po troch rokoch? Pýtajú sa demokraciu "strážiaci " politici. Čo v tom je, keď až teraz, papagájujú strážni psi demokracie v médiách hlavného prúdu. Manipulácia faktov a hlúposť v jednom. Prví klamú... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Ivan Brožík

Lipšic sa ako vysokoškolák s rovnako „postihnutými“ ako on hral na Pajštúne na Froda!

Tóth vraj netuší, kto sú Sajfa a jeho pani, no zrejme, podľa neho, boli z nejakého dôvodu povýšení do spoločenstva nadľudí. Aj s prezidentkiným potomstvom. „Koľko nactiutŕhania museli od novinárov strpieť bežní ľudia. Bez toho, že by sa ich ktokoľvek zastal. Kde bol vtedy náš rys ostrovid Hamran? Kde boli „moji chlapci“ z NAKA? Kde bol Matovičov Himmler Lipšic, známy aj pod pseudonymom Frodo Bublík, čo sa chodieval hrať na Pajštún na spoločenstvo prsteňa. (Nie nevymýšľam si, on sa ako vysokoškolák s rovnako postihnutými jedincami naozaj hral na Pajštúne na Froda!),“ preladil Tóth na inú nôtu.



Ďateľ je presvedčený, že keď to takto pôjde ďalej, NAKA začne trestne stíhať a špeciálna prokuratúra bude dozorovať aj také ohavné zločiny, akými sú fajčenie v kine a šťanie v podnapitom stave pod hlavnou stanicou v Bratislave. „Ako hovoril klasik Rado Procházka, vám musí jebať, chalani...,“ píše Peter Tóth na samý koniec svojho statusu.

Horúca novinka: Prezidentský kandidát a otravný youtuber Martin Daňo čelí ďalšiemu obvineniu!
Najčistejší z najčistejších lieta v poriadnom maléri. Kandidát na prezidenta môže skončiť v base až na tri roky. O komže je vlastne reč? O kontroverznom youtuberovi a aktivistovi Martinovi Daňovi. Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik