Šimečka sa v europarlamente opäť predviedol, „republikán“ Uhrík ho zotrel ako prach (VIDEO)
11 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenskí europoslanci, podobne ako mnohí ich kolegovia, sa skrývajú za anonymitu toho, že ich vystúpenia v europarlamente nie sú až tak dopodrobna sledované. Občas sa ale zverejnia ich vystúpenia, ktoré ukazujú ako za svoju vlasť (ne)bojujú.


Jedným z „vlastencov“ je aj Michal Šimečka, ktorý sedí v europarlamente za Progresívne Slovensko. Progresívne možno, no za Slovensko určite nie. Ukazuje to aj zostrih videa, ktorá zverejnil na sociálnej sieti exposlanec nášho parlamentu Peter Marček. To, čo predviedol Šimečka podľa neho hraničí s vlastizradou.
V Bruseli patrí medzi statočných europoslanec Uhrík

Marček je presvedčený, že vo videu je jasne vidieť kto ako bojuje v Bruseli za Slovenskú republiku. „V Bruseli patrí medzi nich statočný europoslanec M. Uhrík, predseda z hnutia Republika,“ píše Marček a vzápätí poukazuje na slová Sorosovho progresívca Šimečku z PS, ktorého činnosť v Bruseli vraj už hraničí s vlastizradou! „(Musíme) zabezpečiť, že poslušnosť členských štátov nie je len periodicky kontrolovaná, ale tiež aj vynútená!

Skutočne potrebujeme vynucovanie, pretože Európska komisia napríklad stále neudelila Poľsku pokuty za to, že poľská vláda nerešpektuje rozhodnutia Európskeho súdneho dvora (napríklad o povinných imigračných kvótch – pozn.),“ povedal okrem iného pred plénom Michal Šimečka.

Michal Šimečka si to v europarlamente poriadne zlízol. Jeho názory poslancov pobúrili (VIDEO)
Slováci by si zaslúžili poznať, ako ich nimi volení europoslanci reprezentujú v bruselskom parlamente. Žiaľ, nemajú sa to odkiaľ dozvedieť. Iba občas preniknú na sociálnu sieť videá, ktoré zobrazujú, ako tam ich zástupcovia... Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Vážení kolegovia, páni eurokomisári, pán Šimečka prepáčte, ale toto sa už naozaj nedá počúvať. Vyplácanie peňazí zo spoločného európskeho rozpočtu chcete podmieniť dodržiavaním nejakých liberálnych pravidiel Európskej únie. Čiže štáty, o ktorých nie nezávislé súdy, ale vy, bruselskí liberálni politici rozhodnete, že neposlúchajú, budú musieť do Európskej únie už iba platiť a nedostanú z nej nič!“ oponuje Milan Uhrík.

„Povedzte to rovno, že chcete potrestať Poliakov, Maďarov, Slovákov aj všetkých ostatných pretože nechcú prijímať imigrantov! Že nechcú presadzovať LGBT agendu! Že nechcú slepo poslúchať zahraničné mimovládne organizácie a liberálnych novinárov! Pretože o to tu v skutočnosti ide. My takéto niečo nikdy nemôžeme podporiť, pretože na Slovensku, v strednej Európe s tým už máme svoje skúsenosti a v minulosti sa to nazývalo totalita,“ uviedol okrem iného vo svojom prejave Milan Uhrík.

Uhrík v europarlamente opäť buchol po stole. Imigranti utekajú do EÚ nie za lepším, ale najmä za peniazmi.
Otázka migrácie utekajúcich ľudí z tretích krajín do Európskej únie je stále živá. Ich toky do únie sa síce podarilo zminimalizovať, nie však zastaviť. A únia dáva na imigrantov stále väčšie a väčšie peniaze, akoby to ani neboli naše –... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nejde o právny štát, ale ide o to, ako vydierať iné štáty!

„Ľudia tam vonku už nemajú dať čo do hrnca a vy tu blokujete schválenie európskeho rozpočtu a poskytnutie pomoci práve takýmito nezmyselnými požiadavkami na posilnenie vlastnej nadvlády. To je niečo nehorázne! Naozaj nehorázne!“ dodal ešte nasrdený Milan Uhrík. „Ako mnohé v EÚ je aj mechanizmus právneho štátu lož. Nejde o právny štát. Ide o to, ako vydierať iné štáty! Štáty ako Poľsko, ktoré sa stavia proti nezmyselnej gender ideológii, alebo štát ako Maďarsko, ktoré odmietajú migráciu zločincov a sociálnych príživníkov,“ nedával si pred ústa servítku Nicolaus Fest z Alternatív pre Nemecko.



„Od Poľska by ste sa mali učiť, ale vy miesto toho na Poľsko útočíte!“ povedal prítomným poslancom Patryk Jaki zo Solidarita v Poľsku Zbigniewa Ziobra. „Nechcem, aby sa so mnou zaobchádzalo ako s malým dieťaťom. Nechcem, aby ma hodnotili nejaké pseudoexperti, ktorí sa budú správať ako politickí komisári! Nechcem, aby som sa musel podrobovať všetkým ideológiám únie – rodová ideológia, všemocnosť sudcov a tiež potláča nie našej identity, našich náboženských koreňov a podobne,“ doplnil Gilles Lebraton z Národného zhromaždenia.

Neuveriteľné „príbehy“ Ďuriš Nicolsonovej vyvracia Uhrík a tvrdí, že nič z toho nie je pravda (VIDEO)
Prečo nás tak nehanebne klamú? Koaliční a provakcinační politici a „odborníci“ sa nám snažia nahovoriť, že keď sa nedáme zaočkovať, nikde v zahraničí nás v kaviarni či reštaurácii neobslúžia, a že také by to malo byť aj u nás. No vôbec to tak nie... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik