Remišová je opäť na smiech. To, čo „zapotila“ ľudí neskutočne pobavilo a to, čo jej odkázali je do popuku
19 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Remišová to opäť zaklala! To, čo vypustila z úst podpredsedníčka vlády, ministerka a šéfka strany Za ľudí sa len tak ľahko nevidí. Za takéto niečo by sa nemusel hanbiť ani pacient psychiatrickej liečebne. Však ľudia jej to aj patrične „vysvetlili“.


Veronika Remišová už natárala kadejaké hlúposti, ktorými si nielen poriadne podkopala svoju autoritu, ale aj ukázala na svoju vedomostnú obmedzenosť. A presne to sa jej teraz stalo v statuse, v ktorom sa vyjadrila k násilnostiam na futbale v Trnave. Radšej si to však mala odpustiť, lebo to, čo jej napísali v diskusii ľudia sa jej určite dobre čítať nebude.
Ty tupé ohrablo, vedel som, že s tvojou mentálnou disproporciou je to chabé, ale toto je už moc

„Násilie na štadiónoch je len dôsledkom nenávisti, rozdelenia a hnevu, ku ktorému burcujú aj opoziční politici. Treba jasne odmietnuť politiku nenávisti a spálenej zeme, ktorú robí Robert Fico, a ktorá Slovensku v ničom nepomáha. Nenávisť nie je alternatíva,“ napísala „zasvätene“ Veronika Remišová. A tým teda poriadne rozpálila Slovákov, ktorí nelenili a milej „političke“ v diskusii poriadne naložili. „Myslela som že vy a spol. čo ste vo vláde ste dno žumpy ale tak teraz ste ho už ozaj prerazili. Odporúčam vyšetrenie v Pezinku,“ napísala jej od srdca Helena Majorová. „Veronička niečo fetuje? Už sa preberte VY neschopáci, Fico už 1,5 roka nevládne. Jedine VY rozdeľujete spoločnosť, z čoho potom pramení nenávisť. Sa čudujem, že sa to zatiaľ neobrátilo proti vám, ale veď vyčkajme...,“ pokračuje v podobnom duchu Mladý Liberál.



„Nenávisť a rozdeľovanie ľudí robí len a len vaša vláda... Všetko zlo a násilie a nespravodlivosť páchate len vy... zapredali ste Slovensko... Fuj... plagiátorská banda nevzdelancov...,“ pokračuje v nastolenej tónine Eva Follnerová. „Vy keď raz zomriete, tak aj na hrobe budete mať napísané Lebo Fico,“ smeje sa Miroslav Belačik. „Pani Remišová to nemyslíte vážne, že aj za roztržky na štadiónoch môže Fico. To je už diagnóza. Treba asi navštíviť odborníkov, aby to nezanechalo stopy na duševnom zdraví, alebo ešte lepšie, začať si robiť svoju robotu a Fica nechať tým čo to majú v náplni práce!!!“ odkazuje Anton Darko.

Veronika Remišová dokáže nemožné, aj poprieť seba samú. Je rodinným striebrom demagógie
Obvykle si bežný človek zachováva akú-takú integritu vo svojich vyjadreniach. A bežný človek si aj pamätá, čo povedal včera, predvčerom. Iba Veronika Remišová nie. Ostentatívne nie. Neprekáža jej povedať niečo, čo vzápätí poprie absolútnym... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


„Ty tupé ohrablo, vedel som, že s tvojou mentálnou disproporciou je to chabé, ale toto je už moc... vážne sa odjeb niekde preč zo Slovenska a tvoje analýzy vypisuj Šeligovi. Ten ich určite ocení...,“ nedával si servítku pred ústa Michal Borčin. „Smejem sa až za brucho chytám... Takže Fico môže za to, že futbaloví chuligáni robia bordel... Neuveriteľné... Plačková dodáva nový materiál či čo? Practe sa niekam do čerta aj s Matovičom aj s celou bandou. Slovensko ste rozvrátili, vám sa strana rozpadla... nemáte rešpekt ani autoritu a môžete riadiť tak akurát makový mlynček v kuchyni,“ odkazuje všetko vediacej političke Marcel Trnavský.

Remišová je už ako Matovič, len v sukni (VIDEO)
Slováci sa čím ďalej tým viac presviedčajú o tom, kto nám to tu vlastne vládne. Ich vyjadrenia sú často podobné tým, ktoré pred časom samotní aktéri kritizovali na národniarovi Jánovi Slotovi či jeho nástupcovi Andrejovi Dankovi. Ostatne, výnimkou... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik