A. Belousovová: Medzi vládne priority určite nepatrí podpora dôchodcov
18 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Že peňazí nikdy nie je dosť, vieme asi všetci. Nie všetci však s nimi vedia hospodáriť, či "zadeliť" si ich tak, aby vyšlo na všetko, čo je potrebné. A práve budúcoročný rozpočet kritizuje na svojej sociálnej sieti pani Anna Belousovová.



Podvod na voličoch

Podľa tvrdenia Belousovej Matoviča už prekukli takmer všetci, okrem jeho zarytých voličov. Tých je, na jej počudovanie, stále dosť. Je však presvedčená, že keď zistia, o čom je budúcoročný štátny rozpočet, nadšenie ich rýchlo prejde. Lebo, ako tvrdí politička, "Nič tak neodhalí volebné podvody, ako práve rozpočet."
Odhalili priority

Podľa A. Belousovovej dokonca viac, ako by chceli. Medzi vládne priority určite nepatrí podpora dôchodcov. Trinásty dôchodok pomenúva akýmsi milodarom na zalepenie očí. A tiež iste nie podpora rodín - Matovičova bublina o zvýšení prídavkov na deti totiž už spľasla tiež. Zvyšovať sa budú nie o desiatky eur, ale možno o desiatky centov.


Múdry a zdravý národ?

No to určite! konštatuje ďalej Belousovová - platy sa totiž nejdú zvyšovať ani v toľko skúšanom školstve, či zdravotníctve. "Tu tiež nie sú priority tejto vlády." konštatuje lakonicky Belousovová.

Pekári pod tlakom. Bude drahší chlieb?
Chlieb je na Slovensku asi jednou z najčastejšie nakupovaných potravín. Zároveň ho mnohí považujeme za akúsi samozrejmosť. Po Novom roku však podľa tvrdenia Slovenského zväzu pekárov, cestovinárov a cukrárov pre Topky.sk hrozí jeho výrazne... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Kde teda sú tie priority?

Treba zvýšiť platy poslancom a ústavným činiteľom. a dodáva približné sumy platov poslancov, ministrov a prezidentky. Čerešničkou na torte sú dve miliardy (!!!) eur určené na nákup vojenskej techniky. Tiež nie malé peniaze pohltí biznis s "bojom proti korone" - niečo na štýl MOMiek.
Tak si to zhrňme

"Vláda potrebuje hlúpy, chorý národ ochotný bojovať za cudzie záujmy a dôchodcovia, ktorí prejavia oddanosť vláde tým, že čím skôr umrú." samozrejme úplnnou prioritou je ich vlastný prospech. Pred voľbami "matovičovci" tvrdili, že peňazí je dosť, len sa kradne. Zrazu peniaze nie sú ... "Znamená to, že sa kradnúť neprestalo, ale sa kradne ešte viac." uzatvára svoj status. Belousovová.

Očkovaný trnavský župan Viskupič je pozitívny
Očkovaný, dodržiava opatrenia, dobre imunizovaný a predsa infikovaný. Reč je o županovi Trnavského samosprávneho kraja Jozefovi Viskupičovi. Informoval o tom portál Topky.sk. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková