Blaha zvoláva do ulíc: Angličania mali kráľa - volal sa Ján Bezzemok, my máme šaša - Igor Bezmozog
17 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Strana Smer-SD pozýva na dnešný míting do Rimavskej Soboty ľudí z celého Slovenska, no tí sa budú cítiť ako v rozprávke Pyšná princezná. Je na ňom totiž z nariadenia hlavného hygienika Jána Mikasa zakázané – spievať. Takéto niečo totiž doteraz u nás, ba asi ani nikde na svete, ešte nevymyslel žiaden príčetný človek.


Igor Matovič a jeho verní robia všetko pre to aby ľuďom sťažili vyjadrovať ich hnev nad tým, čo sa to robí v našej republike. Pred mítingom v Rimavskej Sobote sa do správnej prevádzkovej „teploty“ dostáva aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý v statuse vykričal šéfovi OĽaNO Igorovi Matovičovi asi všetko na čo si len spomenul.
Účetní Fantozzi sa doma chytá za hlavu akú hanbu robí Matovič ekonómom

„Pamätáte si, ako si Matovič v parlamente ako posledný „křupan“ vycapil na ceduľku Krylove slová? „Na rohu ulice vrah o morálce káže.“ A ešte aj Kryla domrvil, ale čo čakať od trnavského tupoňa,“ vrátil sa Blaha v úvode statusu o pár dní naspäť. „Iróniou je, že jeho poskok Mikas najnovšie chce zakázať ľuďom na proteste spievať. Ešte raz a pomaly - vadí im s-p-e-v. Vraj ak nebudeme spievať, tak môžeme protestovať, ale so spevom nie - to je zakázané,“ krúti hlavou Blaha nad nariadením Jána Mikasa a dodáva, že vláda sa kompletne pomiatla!

„Ja len, že Matovičov citát o vrahovi je z Krylovej piesne Veličenstvo kat. A určite viete, čo tam Kryl ďalej spieva? Citujem: „Byl hrozný tento stát, když musel jsi se dívat, jak zakázali psát a zakázali zpívat.“ Zakázali spievať - že aká irónia...“ pripomína smerák Matovičovi o čom vlastne známy český pesničkár spieval. Na túto dobu je to, podľa neho, totiž veľmi príznačné.

V nedeľu o pol druhej v Rimavskej Sobote. Hej, hor sa, Slovač! Zvíťazíme! Burcuje Blaha (VIDEO)
Slovensko sa v nedeľu opäť chystá do ulíc. Nie však v hlavnom meste, ale v Rimavskej Sobote, kam pozýva ľudí na míting Smer. Ľudia sa tam postavia proti nenávidenej vláde, ktorej už majú plné zuby. Pomôže to? Čítať ďalej
16 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ako by Kryl spieval o samom Matovičovi. Vrah 13 tisícov, čo o morálke káže. A ešte aj ľuďom zakazuje písať a dokonca spievať! Tomuto sa hovorí vlastný gól - Matovič sa oháňa Krylom, a ten mu post mortem poslal takúto facku. Epické. Keď ťa už musia preplesknúť aj nebesia...,“ smeje sa podpredseda Smeru-SD na nenávidenom šéfovi OĽaNO. Blaha sa ale smeje z Matoviča aj preto, že vraj netuší nič o verejných financiách a štátnom rozpočte.

„Účetní Fantozzi sa doma nad karbanátkami chytá za hlavu, že akú hanbu robí Matovič ekonómom. Psychóza je zjavne v pokročilom štádiu - Matovič chce dokonca Roberta Fica trhať v zuboch. Besné psisko by chcelo trhať v zuboch ľudí, ktorým nesiaha ani po členky - ach jaj, hoďte čoklovi náhubok a zavrite to do búdy,“ sarkasticky odkazuje smerák Blaha.

Blaha o koalícii a najmä Matovičovi: Oklamali Slovákov a podlo sa dostali k moci! (VIDEO)
Igor Matovič toho pred voľbami nasľuboval toľko, že by mu nestíhala ani najväčšia sľubotechna. Zrejme sa držal hesla: „Nikto vám nemôže dať viac, ako vám môžem ja sľúbiť!“ A vyšlo mu to. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Angličania mali kráľa - volal sa Ján Bezzemok, my máme šaša - Igor Bezmozog

„Ex-minister financií Laco Kamenický ho tam cvičí v číslach a snaží sa o serióznu fiškálnu diskusiu a Matovič tam len nepríčetne vrieska, nadáva a uráža ľudí ako nejaký podgurážený ožran na dedinskej diskotéke,“ kope ďalej podpredseda Smeru-SD do ministra financií a dodáva, že jediné čísla, ktoré ten lúzer ovláda, sú cirkusové čísla. „A toto stojí na čele rezortu financií. Toto uráža Slovákov. Toto riadi náš štát. Bez vzdelania, bez morálky. Vychádza z neho len špina a jed. A výsledkom bude štátny bankrot,“ je presvedčený Blaha. „Angličania mali kedysi kráľa - volal sa Ján Bezzemok. My máme lepšie. My máme šaša, ktorému hovoria Igor Bezmozog,“ priam srší smerák humorom na adresu Matoviča.



Podľa Blahu je doslova šialené, že Matovičovi ľudia terorizujú štát. „Mikas nám chce zakázať spievať. Ako veličenstvo kat. Matovičova duševná choroba je zjavne nákazlivejšia ako Delta. Boja sa nás. Budeme protestovať a budeme spievať. Matovič s Mikasom sa môžu aj o zem ohádzať, nič im to nepomôže. My sa tých lotrov nebojíme. A nezabudnite si čapice, ktorými Slováci čoskoro vyženú Matoviča z vlády. Čapice hore, Matovič dole!“ zvoláva na samý záver statusu do boja za pád Matoviča a jeho vlády burcujúci Ľuboš Blaha.

Taký intelektuálny planktón, aký sa zišiel vo vláde u nás, neexistuje nikde na svete, tvrdí Blaha
Parlamentné voľby v susednom Česku nedopadli tak, ako sa zrejme očakávalo. Pre ľavicové strany sa skončili doslova fiaskom. Smutný je z toho aj Ľuboš Blaha, ktorý pred voľbami našich susedov pred podobným koncom varoval. Nepomohlo... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik