V nedeľu o pol druhej v Rimavskej Sobote. Hej, hor sa, Slovač! Zvíťazíme! Burcuje Blaha (VIDEO)
16 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa v nedeľu opäť chystá do ulíc. Nie však v hlavnom meste, ale v Rimavskej Sobote, kam pozýva ľudí na míting Smer. Ľudia sa tam postavia proti nenávidenej vláde, ktorej už majú plné zuby. Pomôže to?


Smeráci mohutne pozývajú do ulíc a postavenie sa na odpor voči nenávidenej vláde. Podpredseda strany Ľuboš Blaha burcuje ľudí ako správny revolucionár, ba berie si tam so sebou aj čapicu akú nosil slávny Che Guevara, ktorú si kúpil na Kube. Na svojom profile zverejnil video, v ktorom vyzýva národ postaviť sa zlu, ktoré mu v súčasnosti vládne. Podľa neho je to – vláda smrti.
Bojujme za Slovensko! Za slobodu! Za pracujúcich ľudí!

„Vláda smrti. Zabila tisíce ľudí, zabila generála Lučanského, zabíja ďalej. A v Prezidentskom paláci má najdrahšiu hovorkyňu na svete. Čaputová na pokyn Matoviča zarezala referendum, likviduje demokraciu a šíri nenávisť voči nezaočkovaným ľuďom. Už stačilo! Poďme ich vyhnať čapicami...,“ píše v úvode krátkeho statusu Blaha a prezrádza, že čapicu, ktorú si ja berie do Rimavskej Soboty si kúpil na Kube.

„Podobnú nosil jeden slávny partizánsky veliteľ, ktorý sa nikdy nebál amerických prisluhovačov. Ani my sa nesmieme báť - bojujme za Slovensko! Za slobodu! Za pracujúcich ľudí!“ zvoláva Blaha ako správny slovenský revolucionár. „Poďme v nedeľu do ulíc. V nedeľu v Rimavskej sobote povedzme NIE tejto vláde smrti, povedzme NIE Matovičovi, Čaputovej, Lipšicovi, povedzme NIE lotrom, ktorým každým dňom svojho vládnutia páchajú zradu na Slovensku,“ hovorí smerák na začiatku rovnako burcujúceho videa.

Fico pozýva na protivládny míting: Prineste si čapice, šatky, šály. Vysvetlil aj prečo
Róbert Fico chystá so svojou stranou SMER - SD veľký protivládny míting. Uskutoční sa 17. októbra v popoludňajších hodinách v amfiteátri v Rimavskej Sobote. Pozvánku zverejnil na sociálnej sieti. A začína ju slovami: "Dobrý deň, vážení priatelia."... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Kvôli nim zomrelo takmer 13-tisíc ľudí na COVID a ďalšie tisíce na choroby, na ktoré sa vykašľali. V iných štátoch sa zomieralo v stovkách, u nás nie, boli sme najhorší na svete. Zabíjal ten najhorší vírus aký Slovensko zasiahol – MATOVID,“ prízvukuje Blaha, podľa ktorého bola ekonomická pomoc štátu na úrovni afrických štátov, no napriek tomu Slovensku ženú do bankrotu.

„Zadlžený štát je zotročený štát, a presne to chcú. Miliardy idú na zbrane, na hlúpe celoplošné testovania, do zahraničných bánk a na primitívne očkovacie kampane. Zničili sociálny štát, zobrali seniorom 13. dôchodok, robotníkom minimálnu mzdu, deťom obedy zadarmo,“ vyratúva podpredseda Smeru-SD to, čo mala súčasná vláda vziať ľuďom z toho, čo im oni dali.

Blaha o koalícii a najmä Matovičovi: Oklamali Slovákov a podlo sa dostali k moci! (VIDEO)
Igor Matovič toho pred voľbami nasľuboval toľko, že by mu nestíhala ani najväčšia sľubotechna. Zrejme sa držal hesla: „Nikto vám nemôže dať viac, ako vám môžem ja sľúbiť!“ A vyšlo mu to. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Jediné, čoho sa boja sú ľudia. Ukážme im našu silu!

„Ľudí trápi a ničí rekordné zdražovanie, hrozí energetická kríza. Zaviedli očkovací apartheid, rozdelili Slovensko na nadľudí a podľudí, segregujú polovicu populácie a ako jediná krajina očkujeme malé deti,“ pokračuje v kritike Blaha a dodáva: „Nadávajú nám do dobytku a do lúzy, šíria medzi ľudom obrovskú nenávisť. Kvôli nim zomrel generál Milan Lučanský, hrdina, čo na Slovensku zničil mafiu. Vytvorili systém narafičených udavačov, políciu ovládli „ich chlapci“, špeciálnu prokuratúru mäsiar Lipšic, na súdoch majú Tódovej kamošku Záleskú.

Spustili krvavé čistky, za aké by sa nehanbil ani Henrich Himmler.“ A aby toho nebolo málo, prstom ukazuje aj na konkrétnych ľudí. „Sú skorumpovaní do štipku kosti. Kolíkovej firma okrádala ľudí, Mikulec údajne bral tučné úplatky, hovorí sa o prepojení Sulíka a Plačkovej, Matovič sa napakoval na testoch... Sú to plagiátori a podvodníci, majú vykradnuté hlavy aj vykradnuté srdcia,“ konštatuje smerák, podľa ktorého porušili všetky svoje predvolebné sľuby a ľudí zneužili.

Taký intelektuálny planktón, aký sa zišiel vo vláde u nás, neexistuje nikde na svete, tvrdí Blaha
Parlamentné voľby v susednom Česku nedopadli tak, ako sa zrejme očakávalo. Pre ľavicové strany sa skončili doslova fiaskom. Smutný je z toho aj Ľuboš Blaha, ktorý pred voľbami našich susedov pred podobným koncom varoval. Nepomohlo... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Nenávidí ich takmer 90% Slovákov, ale nedá sa ich zbaviť. Ako také šváby prežijú všetko. Musíme ich zastaviť! Nemá nám kto pomôcť, iba my sami. Musíme ísť do ulíc, musíme prísť už túto nedeľu 17. októbra na Deň proti chudobe,“ oznamuje národu Blaha a dodáva, že idú pripomenúť Matovičovi, Čaputovej, Sulíkovi aj Lipšicovi že sa nenecháme ožobračovať.



„Priatelia, prosím príďte, Rimavská Sobota nie je ďaleko, musíme zmobilizovať všetky kraje, ktorým idú brať nemocnice, súdy, všetko... Musíme sa postaviť za celé Slovensko. Jediné, čoho sa boja sú ľudia. Ukážme im našu silu!“ hovorí vo videu Ľuboš Blaha, ktorý ešte pripomína že na Slovensku sa zvykne hovoriť - vyžeňme ich čapicami. „Áno, čapica je pre nás symbolom odporu, vzbury aj hnevu. Zoberte si so sebou čapice. Ja si so sebou zoberiem tú Che Guevarovskú, ako symbol víťazstva. Ono príde - venceremos! V nedeľu o pol druhej – Hej hor sa Slovač! Zvíťazíme!“ burcuje náš ľud na samý záver Ľuboš Blaha.

Blaha vracia úder: Sú to hyeny, berú ľuďom chleba. Už niet kam ustúpiť... Do ulíc!
Smeráci pozývajúci na protivládny „míting“ v Banskej Bystrici sú už celý nažhavení na akciu, ktorá by im mala opäť zdvihnúť volebné preferencie. A nebol by to podpredseda stany Ľuboš Blaha, keby si ešte predtým do niekoho z vlády či médií... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik