To je zvrat! Miesto Harabina bude policajná inšpekcia stíhať policajtov, ktorí ho šikanovali!
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Minca sa obrátila! Pred časom bývalému šéfovi justície Štefanovi Harabinovi zrušili obvinenie za to, že verejne vyzýval na nenosenie rúšok. Dnes policajná inšpekcia stíha Jakuba Podmajerského a ďalších policajtov, ktorí sa podieľali na policajnej šikane mojej osoby osoby, píše na sociálnej sieti Harabin. 



Ani súd ani pokuta

Bývalý sudca Harabin na minuloročných novembrových protestoch povzbudzoval ľudí, aby nerešpektovali nariadenia hygienikov. Vynieslo mu to trestné stíhanie z prečinu porušovania povinností a podnecovania.

Veci sa však vyvinuli inak. Podľa prokurátora nešlo o trestný čin, ale len o priestupok. Kauza, pre ktorú dokonca po bývalom prezidentskom kandidátovi vyhlásili pátranie, sa však môže skončiť úplne beztrestne.

"Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave voči mne nevedie priestupkové konanie, pretože by mi polícia už dávno doručila uznesenie o postúpení veci na priestupkové prejednanie," píše Harabin.

Harabin z obvinenia vyšiel ako kráľ! Za vyzývanie na nenosenie rúšok pred súd nepôjde
Tvrdý odporca nosenia rúšok a aj očkovania to vyhral na celej čiare! Bývalý sudca sa pred súd nepostaví. Štefanovi Harabinovi zrušili obvinenie za to, že verejne vyzýval na nenosenie rúšok. Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Corona-divadlo



"Policajná inšpekcia stíha Jakuba Podmajerského a ďalších policajtov, ktorí sa podieľali na policajnej šikane mojej osoby v súvislosti s nenosením rúška 17. 11. 2020," informoval verejnosť exsudca.

"Od samého začiatku Corona – divadla, tvrdím že platný právny stav na území Slovenskej republiky občanovi zákonom neukladá právnu povinnosť nosiť rúško, resp. respirátor, testovať sa, podrobovať sa registrácii na e-karanténu a ani očkovať sa," vysvetľuje ďalej.
Vyhlášky sú právne nulitné

Podľa Harabinových vyjadrení existencia uznesení vlády Slovenskej republiky a vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v tejto spojitosti vydávané sú právne nulitné.

"V konfrontácii so sorošovským policajtom, Jakubom Podmajerským, sa to bez najmenších pochybností ukázalo, keď príslušný prokurátor zrušil obvinenie, ktoré svojvoľne vzniesol voči moje osobe na politický pokyn, dnes už trestne stíhaného, Petra Kovařika," uvádza Harabin.

Harabin sa vyjadril k zrušenému obvineniu! A jednou vecou si je istý
Zdá sa, že Štefan Harabin mal opäť pravdu. A nielen to. Bývalý minister spravodlivosti pochybuje aj o informácii, ktorú priniesla TV Markíza. V reportáži tvrdili, že sa proti nemu vedie priestupkové konanie. Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Petra Demková

Zneužívanie právomoci verejného činiteľa

Podľa tvrdého odporcu nosenia rúšok a očkovania je v tejto súvislosti potrebné verejnosť oboznámiť s tým, že Policajná inšpekcia už vedie trestné konanie voči Jakubovi Podmajerskému za zneužívanie právomoci verejného činiteľa. Dôvod? "Nezákonným spôsobom dal moju osobu do kriminálneho pátrania a za porušovanie domovej slobody celej mojej rodiny v spolupáchateľstve s ďalšími policajtami".

"Notoricky známy, bez priestupkového stíhania, je aj prípad, keď som nemal rúško v električke. Budem nesmierne rád, keď Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave už konečne začne voči mne priestupkové konanie, lebo mi poskytne unikátnu možnosť na ďalšie súdne víťazstvo so svojvôľou juristútov v pozíciách štátnych úradníkov, aby sa občania Slovenska rukolapne presvedčili, že nemajú právnu povinnosť nosiť rúško," uzavrel bývalý šéf justície.

Harabin: zatiaľ globalisti Čaputovú držia. Potom ju Sorošovci hodia cez palubu, tak ako Kurza
Štefan Harabin vidí paralelu medzi tým, ako vyhral voľby v Rakúsku S. Kurz a ako vyhrala u nás Z. Čaputová. A predpovedá aj rovnaký koniec. Podľa neho „globalisti a sorosovci“, keď Čaputovú naplno využijú, hodia ju cez palubu, ako sa to stalo vedľa... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Petra Demková