Harabin sa vyjadril k zrušenému obvineniu! A jednou vecou si je istý
10 | 10 | 2021 I Petra Demková

Zdá sa, že Štefan Harabin mal opäť pravdu. A nielen to. Bývalý minister spravodlivosti pochybuje aj o informácii, ktorú priniesla TV Markíza. V reportáži tvrdili, že sa proti nemu vedie priestupkové konanie.



Podmajerský sa podieľal na šikane mojej osoby

Štefan Harabin nezačína reakciu na zrušené obvinenie voči svojej osobe tým, že by písal o samotnom obvinení. Začína z úplne iného konca: „Policajná inšpekcia stíha Jakuba Podmajerského a ďalších policajtov, ktorí sa podieľali na policajnej šikane mojej osoby v súvislosti s nenosením rúška 17. 11. 2020."
Od začiatku tvrdím to isté

„Od samého začiatku korona divadla, tvrdím že platný právny stav na území Slovenskej republiky občanovi zákonom neukladá právnu povinnosť nosiť rúško, resp. respirátor. Testovať sa, podrobovať sa registrácii na e-karanténu a ani očkovať sa. Existencia uznesení vlády a vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva v tejto spojitosti vydávané sú právne nulitné,“ opakuje Harabin.
Proti Podmajerskému sa vedie trestné konanie

Potom sa opäť vracia k osobe vyšetrovateľa, ktorý mal jeho prípad pod palcom: „V konfrontácii so sorošovským policajtom, Jakubom Podmajerským, sa to bez najmenších pochybnosti ukázalo, keď príslušný prokurátor zrušil obvinenie, ktoré svojvoľne vzniesol voči moje osobe na politický pokyn dnes už trestne stíhaného, Petra Kovařika.“

Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 | Ján Papuga


„V tejto súvislosti je potrebné verejnosť oboznámiť s tým, že Policajná inšpekcia už vedie trestné konanie voči Jakubovi Podmajerskému za zneužívanie právomoci verejného činiteľa, lebo nezákonným spôsobom dal moju osobu do kriminálneho pátrania a za porušovanie domovej slobody celej mojej rodiny v spolupáchateľstve s ďalšími policajtami,“ dodal bývalý minister spravodlivosti.
Žiadne priestupkové konanie nebude!

Harabin si je istý tým, že žiadne priestupkové konanie, ako o tom informovala Markíza, sa proti nemu nevedie. „Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave voči mne nevedie priestupkové konanie, pretože by mi polícia už dávno doručila uznesenie o postúpení veci na priestupkové prejednanie. Notoricky známy, bez priestupkového stíhania, je aj prípad, keď som nemal rúško v električke,“ pripomína kandidát na prezidenta.

„Budem nesmierne rád, keď Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave už konečne začne voči mne priestupkové konanie, lebo mi poskytne unikátnu možnosť na ďalšie súdne víťazstvo so svojvôľou juristútov v pozíciách štátnych úradníkov, aby občania Slovenska by sa rukolapne presvedčili, že nemajú právnu povinnosť nosiť rúško,“ uzavrel svoj uštipačný status Štefan Harabin.

Mikas sa na pondelok vyspal TAKTO. Prehľad zmien, ktoré nás čakajú
Ani počasie na horách sa nemení rýchlejšie ako Mikasove vyhlášky. Epidemiologická situácia sa príchodom jesene opäť zhoršuje a denne pribúda takmer dve tisíc nových prípadov. Od pondelka už mali byť štyri okresy čierne, nakoniec len pribudnú... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Ivan Mihale