Toto je vážne! Sudcovia pred ministerstvom Kolíkovej volajú: "Odstúpiť!"
13 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Reforma súdnej mapy prinútila nespokojných sudcov k tomu, aby sa zhromaždili pred ministerstvom spravodlivosti a tak dali najavo svoj nesúhlas! Zdá sa, že ministerka spravodlivosti Mária Kolíková má vážny problém. "Na Račianskej ulici v Bratislave sa začínajú zhromažďovať nespokojní sudcovia a zamestnanci krajského súdu, ktorým prekáža nová súdna mapa!" Informuje Pluska.


Ministerka dlhodobo ignoruje to, čo chcú sudcovia! A preto sa rozhodli, že svoj nesúhlas s návrhom ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej vyslovia aj priamo pred budovou, kde ministerstvo spravodlivosti sídli.

"Dosť bolo ignorácie! Stop súdnej mape!" Je napísané na niektorých transparentoch. Podľa sudcov, ktorí sú prítomní ide o politiku! Sú presvedčení, že reforma, ktorá je navrhnutá súvisí s konfiškáciou súdnych budov. To, čo navrhuje ministerka je podľa sudcov, ktorí sú momentálne pred budovou ministerstva spravodlivosti proti občanom! A žiadajú, aby odstúpila!

Slovenské zdravotníctvo táto vláda vedie ku kolapsu! Čaká nás apokalypsa, varuje odborník
Lekári a sestry hromadne opúšťajú Slovensko! Podľa prezidenta Asociácie nemocníc Slovenska Mariána Petka smerujeme k ukrajinskému modelu zdravotníctva, píše portál extraplus.sk. Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Jej autoritárska osobnosť sleduje iba svoj cieľ!

V živom vysielaní, ktoré vysiela portál Pluska ministerka nemá údajne žiadne relevantné argumenty. Nepočúva okrem seba nikoho. A na názory z praxe nedbá. V živom vysielaní uviedli aj to, že jej autoritárska osobnosť sleduje iba svoj cieľ!

Podľa informácií, ktoré odzneli od protestujúcich, reforma súdnej mapy predpokladá, že sa zníži počet krajských a okresných súdov.

"Reforma súdnej mapy predpokladá reorganizáciu krajských a okresných súdov i vznik mestských súdov v Košiciach a Bratislave. Počet obvodov okresných súdov sa má znížiť z 54 na 30. Tiež počíta so vznikom troch správnych súdov," píše Pluska.

Výhradami k súdnej mape sa netají ani predseda Národnej rady Boris Kollár, ktorý uviedol, že hnutie Sme Rodina je pripravené koalíciu aj opustiť.

Nad hradom v Prahe raz viseli trenky, u nás hlupáci zatiaľ vyvesujú iba cudzie trikolóry
Prešlo iba pár dní, čo protokol "našich" z ministerstva obrany nezahral na Dukle hymnu Ruskej federácie. Mimochodom, bez absolútne neospravedlniteľnej účasti našej prezidentky. Najnovšie na našej polovici mosta v Štúrove viselo čosi, čo pripomínalo... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Ivan Brožík