Farmári, máte zákaz ožierať sa. Odteraz budete makať!
13 | 10 | 2021 I Denis Merva

Trináste vydanie Farmy malo byť oveľa serióznejšie, farmári mali viac makať aby im neostalo toľko času na zábavu! Informáciu priniesla pluska.sk


Na statku sa dennodenne farmári ožierajú a viac sa zabávajú ako makajú. Po nedávnej párty už hospodárovi pretiekol pohár trpezlivosti. Po minulé roky sa pred kamerami stále len chľastalo a sexuálne užívalo. Trinásta séria už mala byť ale úplne iná. Hospodár Martin Bagar ich už niekoľko krát napomenul, aby brali šou zodpovednejšie, vždy po jeho odchode zo statku akoby na jeho slová zrazu úplne zabudli.
Zodpovednosť sa vytráca

Keď farmári na statok dorazili po prvý krát, prvé týždne to brali samozrejme zodpovednejšie ako teraz. Museli si všetko nanovo postaviť, no postupne sa zodpovednosť vytráca. Divákom je známe, že farmári nemajú problém hneď z rána rozlievať fľašu pálenky. Naposledy ostala moderátorka Evelyn v šoku, keď došla ráno na statok a farmári Mesut, Matúš a Dávid jej hneď núkali štamperlík.
Kto najviac vyvádzal?

Tentokrát to už farmári naozaj prestrelili a najviac to prestrelil Mesut, ktorý sa naposledy tak ožral, že nemal šajn čo robí a ani kde je. Vytrhol drevenú kaďu z ich provizórnej kúpeľne a vyhodil ju von. To však zďaleka nie je všetko. Pred tisíckami divákov sa vymočil v strede statku. Nikomu sa nasledujúce ráno pochopiteľne po búrlivej noci nechcelo vstávať. Keď dorazil hospodár, pretiekol pohár trpezlivosti.
Hospodárovi pretiekol pohár trpezlivosti

„Nejako ste rozospatí. Teraz akože raňajkujete? Čo bolo príčinou? Čo sa tu dialo?” zisťoval pobúrený hospodár Martin. „Chalani trochu oslavovali,” reagovala farmárka Luna. „Žiadne alkoholické excesy tu už nemôžu byť! Začíname práce vo výškach!” povedal hlasným tónom farmár Martin. To ešte netušil, že Mesut vyhodil kaďu. „Nech si to opraví!” dodal hospodár. Viac sa dozviete v dnešnej Farme na Markíze.

Farmari
Zdroj/farma.markiza.sk


Pani Čaputová, to máte doma teda poriadneho chlapa!
Juraj Rizman, priateľ aktuálnej prezidentky Slovenskej Republiky Zuzany Čaputovej je na sociálnej sieťi Instagram mimoriadne aktívny. Je známe aj to, že pridávanie fotkiek s prezidentkou zo súkromia je na jeho profile bežné! Informovala... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Denis Merva