Pani Čaputová, to máte doma teda poriadneho chlapa!
12 | 10 | 2021 I Denis Merva

Juraj Rizman, priateľ aktuálnej prezidentky Slovenskej Republiky Zuzany Čaputovej je na sociálnej sieťi Instagram mimoriadne aktívny. Je známe aj to, že pridávanie fotkiek s prezidentkou zo súkromia je na jeho profile bežné! Informovala pluska.sk


Je známe aj to, že pani prezidentka Čaputová je rozvedená a vychováva dve dcéry. Počas prezidentskej kampane tvorila pár s hudobníkom Petrom Konečným, tento vzťah žial dlho nevydržal a ešte pred nástupom do prezidentského paláca ohlásili rozchod. Už dva roky ale pani prezidentka tvorí pár s bývalým kolegom Jurajom Rizmanom. 45-ročný komunikačný poradca pridal na svojom profile sociálnej sieťe Instagram vtipnú fotku, ten sa musel s ňou naozaj vytrápiť!

Veľa krát Rizman neskrýval nadšenie, že práve on tvorí pár s pani prezidentkou, no zo straty súkromia údajne nadšený nie je. "V podstate nie je chvíľa, keď by sme boli vonku s pani prezidentkou sami. To neexistuje," prezradil. Komunikačný poradca z času na čas pridá fotku na sociálnej sieti, či už zo súkromného alebo rodinného života. Cez leto pridal niekoľko fotiek z Vysokých aj Nízkych Tatier.

Tento krát však pridal trefnú fotku, ktorá naozaj pobavila. Na nasledujúcej fotke Rizman pôsobí ako poriadny chlap, ktorý sa vie postarať o domácnosť! Na fotke vyzerá ako bežný drevorubač, ktorý ma na sebe rifle a v ruke drží motorovú pílu. "Fitko u babky Zojky" trefne popísal na fotke.

Rizman
zdroj(instagram@juraj_rizman_sk)


Felix Slováček prekonal mŕtvicu!
Známy český muzikant Felix Slováček prezradil, že mu do mozgu putovala krvná zrazenina. Informoval Aha.cz Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Denis Merva