Škandál: Podľa Uhríka EÚ plánuje zhromažďovať údaje, kto má koľko nehnuteľností, pozemkov, šperkov...
12 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Európska komisia a parlament už prekvapili občanov EÚ rozličnými nezmyslami, no to, na čo prišli teraz je už predsa len cez čiaru. Podľa europoslanca Milana Uhríka chce mať obyčajných ľudí pod úplnou kontrolou.


Myslíte si, že našom parlamente sa rodia občas hotové zákonodarné paškvily? Tak vedzte, že v tom bruselskom sa rodia ešte väčšie. Ako informuje portál extraplus.sk, európski komisári uvažujú nad vytvorením registra majetkov občanov EÚ a v ňom plánujú zhromažďovať údaje, kto má koľko nehnuteľností, pozemkov, cenných papierov i obrazov, ale aj šperkov! Podľa europoslanca Milana Uhríka sa komisia bude správať ako agent ŠtB.
Zámerom je postupne zmeniť spoločnosť slobodnú na spoločnosť kontrolovanú

Európska komisia skrátka chce mať podľa Uhríka pod kontrolou obyčajných ľudí. „A tak, ako sa dnes všetko skrýva za „boj proti covidu“, tak register majetku občanov chcú zdôvodniť „bojom proti daňovým únikom a praniu špinavých peňazí“.

Komisia bude ako taký agent ŠtB, ktorý vám bude nielen pozerať cez plot a starostlivo si všetko zapisovať, ale aj robiť problémy, ak sa mu nebudete pozdávať,“ konštatuje Milan Uhrík, podľa ktorého aj tieto tendencie vládnucich elít sú ďalším dôkazom ich zámeru postupne zmeniť spoločnosť slobodnú na spoločnosť kontrolovanú, s cieľom zaviesť policajnú „liberálnu demokraciu“. Ide teda o presný opak slobody, po ktorej túžime.

Šimečka sa v europarlamente opäť predviedol, „republikán“ Uhrík ho zotrel ako prach (VIDEO)
Slovenskí europoslanci, podobne ako mnohí ich kolegovia, sa skrývajú za anonymitu toho, že ich vystúpenia v europarlamente nie sú až tak dopodrobna sledované. Občas sa ale zverejnia ich vystúpenia, ktoré ukazujú ako za svoju vlasť... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Europoslanec Uhrík informuje aj o tom, že európsky parlament prijal uznesenie, podľa ktorého by mali byť homosexuálne partnerstvá uznávané v každom štáte EÚ. „Súhlasíte s takýmto návrhom?“ pýta sa šéf hnutia Republika, podľa ktorého ide o relatívne nenápadnú, ale veľmi kritickú záležitosť.

„Ak by totiž členské štáty EÚ museli rešpektovať rozhodnutie Európskeho súdu o tom, že homosexuálne zväzky uzatvorené v jednom štáte sa musia rešpektovať vo všetkých členských štátoch, tak by to de facto znamenalo nanútenú legalizáciu homosexuálnych zväzkov aj na Slovensku. Ide o akúsi fintu, ktorou sa liberáli snažia presadiť uznávanie LGBTI agendy aj v štátoch, v ktorých to ich vnútroštátna legislatíva neumožňuje,“ vysvetľuje Uhrík.

Uhrík v europarlamente opäť buchol po stole. Imigranti utekajú do EÚ nie za lepším, ale najmä za peniazmi.
Otázka migrácie utekajúcich ľudí z tretích krajín do Európskej únie je stále živá. Ich toky do únie sa síce podarilo zminimalizovať, nie však zastaviť. A únia dáva na imigrantov stále väčšie a väčšie peniaze, akoby to ani neboli naše –... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slovensko by sa malo v určitých otázkach pridať na stranu Maďarska a Poľska

Všetky štáty sa totiž vstupom do EÚ zaviazali, že európska legislatíva je nadriadená a rozhodnutia európskych súdov budú akceptovať. S takýmto podpultovým pretláčaním LGBTI agendy cez nútené uznávanie rozsudkov Uhrík rezolútne nesúhlasí, a preto v európskom parlamente hlasoval proti tomuto uzneseniu. Poľsko a Maďarsko podobné zákony odmietajú.

Nesúhlasia ani s tým, aby zákony EÚ boli nadradené zákonom členského štátu. „Ako sa dá brániť mašinérii Bruselu?“ pýta sa šéf hnutia Republika, podľa ktorého sú Poľsko a Maďarsko v presadzovaní vlastných záujmov oveľa razantnejšie a neboja sa robiť kroky, ktoré k presadeniu ich cieľov vedú.

Video, z ktorého je zle - Milan Uhrík o praktikách súčasnej moci
"Odhaľujeme tunelovanie štátnej zdravotnej poisťovne pod taktovkou OĽaNO" tvrdí Milan Uhrík a opiera sa o podľa neho hodnoverné údaje z "vnútorného prostredia". Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Ivan Brožík


„Prirodzene, to vyvoláva šialený krik bruselských byrokratov, aktivistov a médií, ale tieto vlády si z toho veľkú hlavu nerobia. Rešpektujú, čo je dobré pre nich a pre udržanie spoločenskej stability v rámci medzinárodných dohôd.

A zároveň odmietajú veci, ktoré tento pokrok a stabilitu poškodzujú, ako napr. nelegálna migrácia, LGBTI ideológia, ovplyvňovanie verejnej mienky mimovládnymi organizáciami prepojenými na fondy oligarchov, zahraničných ambasád atď,“ konštatuje náš europoslanec, ktorého vízia je, že aj Slovensko by sa malo v určitých otázkach jednoznačne pridať na stranu Maďarska a Poľska. „Chceme a musíme naše národné záujmy v zahraničí presadzovať oveľa asertívnejšie, odvážnejšie a vzpriamenejšie,“ dodáva šéf hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík.

Uhrík: Nový európsky Pakt o migrácii a azyle je pre Slovensko neakceptovateľný
Do Európy, a najmä do jej bohatých krajín sa hrnulo, hrnie a určite ešte bude hrnúť množstvo migrantov z chudobných krajín stredného východu či z Afriky. Mnohé krajiny Európskej únie však už majú migrantov dosť a žiadajú ostatných členov o ich... Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik