Remišová naložila Kiskovi, alebo hryzkanie dvoch potkanov
11 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Veronika Remišová exprezidentovi Kiskovi: "Odchodom ma sklamal, ja som sa nestretávala s mafiánmi!" Výpad bývalej vlajkovej lode strany Andreja Kisku voči jej zakladateľovi sa číta so zatajeným dychom. Proti samotnému Kiskovi možno mať oprávnene výhrady, ale takto? Toto už je prekročenie predstaviteľných hraníc politickej (ne)morálnosti.


"Po dlhšom čase, keď už exprezident Andrej Kiska nie je súčasťou strany Za ľudí, ktorú len tak-tak po voľbách 2020 dostal do parlamentu, sa spustila v strane kritika na jeho hlavu, a to priamo od predsedníčky a jeho nástupkyne Veroniky Remišovej." Uvádza čitateľa do témy portál topky.sk v článku s titulkom: "Remišová exprezidentovi Kiskovi nič nedarovala: Odchodom ma sklamal, ja som sa nestretávala s mafiánmi!"

Remišová je už ako Matovič, len v sukni (VIDEO)
Slováci sa čím ďalej tým viac presviedčajú o tom, kto nám to tu vlastne vládne. Ich vyjadrenia sú často podobné tým, ktoré pred časom samotní aktéri kritizovali na národniarovi Jánovi Slotovi či jeho nástupcovi Andrejovi Dankovi. Ostatne, výnimkou... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Obvinenia priame i nepriame

Remišová Kiskovi podľa citovaného zdroja " pripomenula jeho náhly odchod, z ktorého vraj bola mimoriadne sklamaná. Hovorila aj o daňových kauzách a dokonca nepriamo spomenula aj stretnutia s mafiánmi!"
Zrazu hovorí o sklamaní

"Najväčším sklamaním pre mňa bolo, že založil stranu, z ktorej následne hneď po voľbách odišiel a všetkých nás v tom nechal samých. Ale nikdy som sa nevzdávala a v boji za lepšie Slovensko budeme pokračovať," tvrdí o sebe Remišová." Píše web topky.sk.

Ako ďalej píše portál "v rozhovore nepriamo pripúšťa, že keby vedela už vopred o jeho odchode, pravdepodobne ostane v OĽaNO alebo z klubu OĽaNO nikdy neodíde."
Kopanie do mŕtvoly, ani politickej, nie je kóšér

"Remišová následne priblížila, kde začalo názorové škrípanie medzi ním a exprezidentom. Názorové rozdiely medzi nami vznikli vtedy, keď Andrej Kiska, hoci už nebol v politike a ani v strane, chcel, aby niektorí jeho blízki ľudia naďalej pôsobili v manažmente strany, hoci mali veľmi slabé pracovné výsledky. To v Smere robia politiku tak, že ľudia z pozadia hovoria, čo sa má robiť, a politici to vykonávajú. Ja si však myslím, že keď chce niekto robiť politiku a mať zodpovednosť za stranu, nech sa páči. Ale keď nie, je nekorektné zasahovať do chodu strany," prirovnala Kiskove praktiky k opozičnej strane Remišová." Píšu topky.sk.

Veronika Remišová TVRDO zaútočila na prezidentku Čaputovú
Nie že by sme boli s prejavom prezidentky v parlamente spokojní... ale keď ju kritizuje Vasilisa Premúdra Remišová, uberá to kritike vážnosť. Pretože keď kritizuje kohokoľvek najnekompetentnejšia ministerka, ktorá nevie, v akej výške sa platí DPH,... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021

Kiska precitol neskoro

"Prispel som k tomu, aby pani Remišová bola predsedníčkou, hoci vtedy som si myslel, že to je absolútne najlepšie riešenie. Spoluúčasť a pocit spoluviny určite cítim," povedal podľa citovaného zdroja exprezident a zakladateľ strany Za ľudí Andrej Kiska.
Šokujúce vyjadrenie, skôr o charaktere, ako o Kiskovi

"Ja som sa nestretávala s mafiánmi ani som nepáchala daňové podvody", tvrdí Remišová zrazu (podľa topky.sk). No ešte pred dvomi rokmi by za "otca zakladateľa" a neskôr aj funkciou po ňom život položila.
Nevkusné mentorovanie o nevkuse

"Tieto vyjadrenia sú podľa nej nemiestne. "Založiť stranu a odísť z nej prakticky hneď po voľbách, ktoré nedopadli tak, ako si predstavoval, opustiť ľudí, ktorí projektu dôverovali, a nechať stranu šesť mesiacov bez lídra v čase, keď sa viedli tie najťažšie koaličné rokovania, a potom mi niečo takýmto spôsobom odkazovať a ešte k tomu cez médiá? Skutočne je to nevkusné," myslí si Remišová o Kiskových slovách, ktorá ale ešte priliala olej do ohňa." Konštatuje článok na portáli topky.sk.
Narážky a absencia sebareflexie

Zostáva iba na čitateľoch, aby si vytvorili obraz o Veronike remišovej sami. Jej slová v závere cituje web topky. sk.

"Ja si za každým svojím rozhodnutím stojím, nemusím sa ničoho báť, žiadne kauzy nemám, nikdy som sa nestretávala s mafiánmi, nepáchala žiadne daňové podvody ani korupciu. Môžem sa slobodne rozhodovať v každom jednom okamihu, hovoriť, čo si myslím, pretože nikto ma za nič nedrží a nikomu nič nedlhujem. A to je v politike, ale aj v živote veľmi oslobodzujúce. A práve preto niektorým ľuďom v politike prekážam," povedala Remišová, pričom môžeme len polemizovať na koho myslela pri slovách o daňových podvodoch a stretávaní sa s mafiánmi."

(Medzititulky red. HD.)

Remišová blahorečí českým voľbám a tvrdí, že žalude sú jediná nepopulistická pravicová strana
10 | 10 | 2021 | editor01hd