Blaha: Nobelovu cenu za mier Čaputovej, veď aj ona poctivo slúži Američanom a nenávidí Rusko
11 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Politické, ale i nepolitické dianie u nás aj svete sleduje so záujmom veľa ľudí, medzi ktorých patrí aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. A v uplynulých dňoch sa toho udialo naozaj dosť, takže opäť mal čo hojne a šťavnato komentovať.


Ľuboš Blaha je známy svojím svojským videním situácie okolo seba, ktoré nie je nezaujímavé. Dosť zaujímavý pohľad ponúkol v statuse aj na niekoľko udalostí, ktoré sa odohrali v ostatných dňoch. A to nielen na Slovensku.
Smer nikdy nikoho neodhováral od očkovania

Práve preto Blaha hneď v úvode pokladá rečnícku otázku, či sa dejú väčšie šialenstvá na Slovensku alebo vo svete. „Všade na svete sú v nemocniciach pacienti, len u nás ležia v nemocniciach voliči. Dozvedeli sme sa dnes od Ďura-Truľa slovenského parlamentu - Juraja Krúpu z OĽaNO. Podľa nášho popleteného Ďura dnes v nemocniciach ležia voliči Smeru, lebo len tí sú nezaočkovaní. Podľa tejto zázračnej logiky Smer volí 55% Slovákov, pretože taký je počet nezaočkovaných na Slovensku.

Akože - rastieme, ale že až tak. Super, Ďuri, ideš!“ smeje sa Blaha zo svojho poslaneckého kolegu za OĽaNO a pripomína mu, že Smer nikdy nikoho neodhováral od očkovania. Jediné, za čo bojuje je dobrovoľnosť a vyvážené informácie. „A samozrejme - vždy budeme bojovať aj proti diskriminácii nezaočkovaných. Ak kvôli tomu niekto morbídne kádruje ešte aj obete Covidu podľa politického presvedčenia, nemá to v hlave v poriadku,“ odkazuje smerák Krúpovi.

Taký intelektuálny planktón, aký sa zišiel vo vláde u nás, neexistuje nikde na svete, tvrdí Blaha
Parlamentné voľby v susednom Česku nedopadli tak, ako sa zrejme očakávalo. Pre ľavicové strany sa skončili doslova fiaskom. Smutný je z toho aj Ľuboš Blaha, ktorý pred voľbami našich susedov pred podobným koncom varoval. Nepomohlo... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„V Rakúsku polícia obvinila kancelára Kurza a ten okamžite odstúpil z funkcie. Len si to porovnajme so Slovenskom. Tu Imrecze obvinil ministra vnútra Mikulca z ďaleko vážnejšieho zločinu - z úplatku 100 tisíc. Výsledkom nebolo, že Mikulec sa vzdal funkcie, ale naopak, Imreczeho zašili do väzby, Mikulcovi „naši chlapci“ si v spolupráci s mafiou vymysleli obvinenia na nepohodlných ľudí a ešte aj rozpustili policajnú inšpekciu, ktorá to vyšetrovala,“ prirovnáva Blaha porovnateľnú situáciu u nás a v Rakúsku.

„A úplná bomba - nakoniec si prijali krágľovací zákon, aby mohli do budúcna odkrágľovať každého policajta, ktorý by sa nedajbože odvážil vyšetrovať Mikulca či jeho ľudí. Proste - úplné Rakúsko,“ pokračuje v posmeškoch na OĽaNO podpredseda Smeru-SD.

Blaha vracia úder: Sú to hyeny, berú ľuďom chleba. Už niet kam ustúpiť... Do ulíc!
Smeráci pozývajúci na protivládny „míting“ v Banskej Bystrici sú už celý nažhavení na akciu, ktorá by im mala opäť zdvihnúť volebné preferencie. A nebol by to podpredseda stany Ľuboš Blaha, keby si ešte predtým do niekoho z vlády či médií... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čaputová chce zariadiť, aby sa ľudia nebáli umierať

Blaha si ale všimol i to, že Nobelovu cenu za mier dostal ruský liberálny novinár Muratov, člen opozičnej strany Jabloko. „Čo je niečo ako Progresívne Slovensko - americkí agenti, ktorí sa oháňajú slobodou, demokraciou, slnkom a dúhou. Mimochodom, v britskom väzení mučia Juliana Assangea, vďaka ktorému sa na svet dostali informácie o amerických vojnových zločinoch, ale to si nezaslúži Nobelovku, pretože Assange písal o Američanoch a nie o Rusoch a nebol slniečkarsky liberál napojený na americké tajné služby.

Myslím, že po tomto už môžu dať Nobelovku úplne každému. Poprosím jednu aj pre Čaputovú, veď aj ona poctivo slúži Američanom a nenávidí Rusko. Muratov sa môže schovať!“ konštatuje smerák, ktorý tým ale namieril svoju pušku na našu hlavu štátu.

„Veď naša slovutná prezidentka sa už aj prestala váľať po kobercoch kvôli foteniu do dámskych časopisov. A to je predsa definitívny koniec kobercového bombardovania - dajte jej Nobelovu cenu za mier! Prosím! Ešte dnes! Naša pani prezidentka sa, napokon, zapísala do dejín zemegule ako prvý pozemšťan, ktorý chce zariadiť, aby sa ľudia nebáli umierať. To ani Muratov nedokázal. Nobelovku pre Zuzanu! Haló, Oslo, kde to viazne?“ srší Blaha svojím typickým humorom na našu prezidentku. Ale jeho kopancom nie je koniec, veď tu máme aj Európsky parlament, tak prečo nenaložiť aj tomu.

Blaha: Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! (VIDEO)
V susedných Čechách sa blížia parlamentné voľby, ktoré budú už o pár dní a podporiť ľavičiarov prišiel aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Spravil však Slovensku takú „reklamu“ akú azda len Igor Matovič. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Lukašenko urobil z Bruselu úplných pokrytcov

Podpredsedu Smeru-SD vraj mimoriadne opäť pobavil aj Európsky parlament. „Chceli by súdiť bieloruského prezidenta Lukašenka za to, že cez Bielorusko púšťa moslimských migrantov do Poľska či Lotyšska. Celé Bielorusko ľahlo na zem od smiechu. Ja len, že keď naposledy takto cez Stredozemné more prevážala migrantov nemecká slniečkarska kapitánka, tak z nej robili hrdinku kaviarní, tak mi nejako uniká, prečo nie je hrdina kaviarní aj Lukašenko. Nejako to nesedí, slniečka naše milované,“ píše Blaha, podľa ktorého Lukašenko urobil z Bruselu úplných pokrytcov.



„Veľkí vítači migrantov, ale odrazu na hraniciach s Bieloruskom vytvorili taký drakonický režim, že keby to urobil Orbán, tak mu ruky-nohy useknú. Strašne si s nimi Lukašenko vytrel podlahu, ale že strašne. Vo svete vládne liberálne pokrytectvo, tak čo čakáme na Slovensku. Keď si liberál, prepečie sa ti všetko. Ak nie si liberál, si nepriateľ štátu. Už to nevidí len slepý,“ skonštatoval na samý záver statusu Ľuboš Blaha.

Blaha koalícii a Čaputovej: My sa nezľakneme. Keď príde čas zúčtovania, vy to pocítite ako prví
Grilovačka, akú asi nikto nečakal. Aj tak by sa dalo nazvať včerajšie vystúpenie generálneho prokurátora Maroša Žilinku v našom parlamente pri predkladaní správy poslancom o činnosti prokuratúry za vlaňajší rok. Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik