Blaha: Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! (VIDEO)
04 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

V susedných Čechách sa blížia parlamentné voľby, ktoré budú už o pár dní a podporiť ľavičiarov prišiel aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Spravil však Slovensku takú „reklamu“ akú azda len Igor Matovič.


Známy kritik všetkého čo súvisí so súčasnou koalíciou, Ľuboš Blaha, zhodil Slovensko v očiach našich bratov Čechov ako ešte nikto pred ním, ba možno ani po ňom. Hovoril síce o súčasných vládnych politikoch, tých si ale zvolili ľudia, a tak de facto jeho kritika padla aj na ich hlavy. Smerák si svoj výstup zverejnil aj v zostrihu videa aby ukázal, ako „skvelo“ to naším najvyšším predstaviteľom moci u nás natrel.
Na Slovensku vládne banda vulgárnych, neskúsených a nevzdelaných primitívov

Ľuboš Blaha k videu napísal aj status kde vysvetlil, že bol na ľavicovej konferencii LOS v severočeských Lovosicích, kde našich priateľov z Českej republiky varoval pred tým, aby si vo voľbách nezvolili takúto istú katastrofu a aby nedopadli ako na Slovensku. „U nás na Slovensku sa ľudia škaredo popálili. Sľubovali slušnosť a odbornosť a namiesto toho tu vládne banda vulgárnych, neskúsených a nevzdelaných primitívov, ktorí sa už dva roky od rána do večera vyhovárajú na Roberta Fica a na Smer,“ píše v statuse Blaha a dodáva: „Nie, drahá koalícia, Robert Fico nemôže za to, že ste sa v škole neučili. Robert Fico nemôže za to, že už druhý rok terorizujete ľudí, likvidujete sociálny štát, ničíte právny štát, slúžite bankám a robíte hanbu Slovensku.

Nie, Robert Fico nemôže za to, ako ste došustrovali vládnutie. Prestaňte sa už naňho vyhovárať, to vaše zaklínadlo „lebofico“ je trápne a otrepané ako refrény D.J. Boba.“ A nevyhol sa ani svojej proletárskej výzve: „Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! Ľavica sa vracia... Smer na čele s Robertom Ficom... Slovenská ľavica... Taká, čo myslí na chleba, nie na chlapské zadky,“ napísal Ľuboš Blaha na záver svojho statusu. Oveľa zaujímavejšie, ale aj ostrejšie, však bol jeho vystúpenie na spomínanej konferencii.

Blaha koalícii a Čaputovej: My sa nezľakneme. Keď príde čas zúčtovania, vy to pocítite ako prví
Grilovačka, akú asi nikto nečakal. Aj tak by sa dalo nazvať včerajšie vystúpenie generálneho prokurátora Maroša Žilinku v našom parlamente pri predkladaní správy poslancom o činnosti prokuratúry za vlaňajší rok. Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Na čele koalície máme plagiátora, podvodníka a úplného magora, ktorý sa volá Igor Matovič

„Nech je Slovensko pre vás mementom. Nech je Slovensko pre vás varovaním, aby ste nedopustili takú katastrofu, aká sa stala u nás. Že sa naplnilo slávne Platónovo: „A nakoniec budú tu vládnuť tí najhlúpejší z vás!“ A to sa stalo na Slovensku,“ hovorí v úvode zostrihu videa podpredseda Smeru-SD.

„My máme na čele koalície plagiátora, podvodníka, úplného magora, ktorý sa volá Igor Matovič. A ten ovláda štát, aj keď tam má tú bábku, ktorá sa volá Heger. My mu hovoríme tak pracovne nafukovacia Anča, lebo keď ju nafúknete tak si s ňou môžete robiť čo len chcete,“ konštatuje Blaha, čím už po niekoľký krát rozosmial prítomných. „Ale reálnu autoritu, žiaľ, požíva úplný, ale úplný imbecil – Igor Matovič,“ pridáva a opäť je v sále vidieť na tvárach prítomných smiech.

Blaha: Matovič vyhlásil Slovákom vojnu, my povedieme národ do boja!
A je to tu zase. Bitka o peniaze pre tých, ktorí to najviac potrebujú – rodiny s deťmi. To, koľko im navrhuje pridať súčasná vláda je nielen smiešne, ale priam urážajúce a na zaplakanie. Ako sa dá ináč nazvať mesačné zvýšenie rodinných prídavkov o... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A predsedom parlamentu je tam s ním Boris Kollár. Neviem, či to je v nejakej krajine okrem Kolumbie, kde bol chvíľu senátor aj Pablo Escobar, vôbec možné, že jeden z najznámejších slovenských mafiánov, ktorí začínal svoju úžasnú politickú kariéru ako štartér jedného z najznámejších mafiánov Steinhübela. On robil štartéra vrahom a ľuďom, ktorí pašovali drogy, a dnes je predsedom parlamentu. Ľudovít Štúr s obracia v hrobe,“ kope do šéfa parlamentu Blaha, aby sa vzápätí obrátil na hlavu štátu.

„A potom máme na čele prezidentku Zuzanu Čaputová, ktorá okrem toho, ako sa oblieka a ako si vie nastajlovať vlasy zatiaľ ešte iný intelektuálny výkon, žiaľ, nepredviedla. Toto nám tu vládne,“ zhodnotil našu politickú špičku „zabávač“ Blaha.

Blaha: Kým je Slovensko v rukách bláznov, nečakajte, že sa niečo zmení k lepšiemu
Ako pes a mačka. Taký je vzťah medzi Igorom Matovičom a Ľubošom Blahom, ale aj ostatnými členmi vedenia Smeru-SD. A práve ich podpredseda sa znovu pustil do šéfa OĽaNO, ktorému vôbec nič nedaroval. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Našu ekonomiku ovládajú zahraničné korporácie. My nemáme nič! Smieme tam iba otročiť

Podľa podpredsedu Smeru-SD oni hodili Slovensko absolútne ako hračku do rúk Američanom. „My sme sa stali kolóniou. Kedysi to povedal váš predstaviteľ, ktorý povedal dnes už zlaté slová, v roku 89: „Budete otroci vo svojej krajine,“ A to sa presne stalo. Kompletne celú našu ekonomiku ovládajú zahraničné korporácie. My nemáme nič! My tam smieme iba otročiť!“ rozpráva prítomným Blaha, ktorý nezabudol opísať aj obrovský „záslužný čin prezidentky pre našu planétu okolo skládky v Pezinku, pričom ju doslova opäť zosmiešnil.

Prirodzene, nezabudol si kopnúť ani do Eduarda Hegera, o ktorom povedal, že v Amerike predával slovenskú vodku a ešte predtým robil pre konzultačnú firmu pre americké ministerstvo obrany. „Čistý americký agent. A takíto sú všetci. Okrem Igora Matoviča, ktorého ani Američania nechcú, lebo je taký hlúpy,“ povedal na margo šéfa OĽaNO Blaha, čím znovu schuti rozosmial prítomných.



„Napriek tomu takýto človek má kľúčový vplyv v štáte. A toto sa môže stať aj vám. Ja vás chcem varovať pred týmto. Že vám tam prídu vládnuť úplné jelitá. A pokiaľ sa to stane, tak sa prvé tri mesiace budete smiať, a potom budete plakať,“ varuje Čechov Blaha a dodáva: „My, Smer-SD, sme sa postavili s plnou vervou proti Matovičovi, proti Čaputovej, proti bande tých primitívov a bande amerických poskokov. A ľudia to vidia. My musíme bojovať, ísť do ulíc, bojovať proti neoliberálom, bojovať proti kapitálu, bojovať proti nerovnosti. Toto je úloha ľavice,“ hovorí na záver videa Ľuboš Blaha.

Blaha: Igor zase raz potreboval celé Slovensko presvedčiť, že nie je duševne zdravý (VIDEO)
Poslanci v našom parlamente si včera úspešne zaspomínali na „staré dobré časy“ pri doťahovačkách Matovič s Borisom Kollárom verzus smeráci. A veruže sa opäť bolo na čom zabávať. Alebo plakať? Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik