Vyhodil družku a švagra z balkóna! Prizerali sa štyri deti
08 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Počas rodinnej hádky sa odohrala dráma! Muž z Fiľakova sotil z takmer štvormetrovej výšky svojho švagra a partnerku cez zatvorené balkónové dvere rodinného domu. Ona leží v lučeneckej nemocnici, on je zadržaný na polícii s návrhom na väzbu. Doma zostali ich štyri deti.


Dvadsaťštyriročná žena a jej brat ležia s vážnymi zraneniami v lučeneckej nemocnici. Obidvaja mali vypadnúť z rodinného domu a to z takmer štvormetrovej výšky. Stalo sa to však za dramatických okolností. Cez zatvorené balkónové dvere ich mal vyhodiť 33-ročný páchateľ, informuje TV JOJ.
Napadol ich v opileckej hádke

Trojica mala spoločne popíjať v izbe rodinného domu, kde boli v tom čase aj štyri malé deti. Najmladšie z nich má iba niekoľko mesiacov. "Tridsaťtriročný muž mal po predchádzajúcej hádke napadnúť svoju družku a následnej aj jej brata," uviedla hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Kováčiková.

Mladý muž schmatol svoju družku za vlasy a vytiahol ju na chodbu. Jej brat ju chcel chrániť, čo sa mu stalo osudným. Útočník ho sotil do balkónových dverí, na čo 22-ročný brat prerazil sklenenú výplň a vypadol z balkóna.

Egá, veľké reči a téma autonómie môžu byť podľa Bugára hrobom Aliancie
Alianca je novovzniknutá strana, ktorá vznikla zoskupením troch maďarských strán, SMK, Mosta-Híd a Spolupatričnosti. Béla Bugár bol hosťom relácie televízie TA3 „Tak takto?“ kde vysvetlil, aké sú podľa neho silné a slabé stránky maďarského... Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Videli to susedia

Následne mal muž z výšky vystrčiť aj svoju družku. "Vytlačil ich. Vystrčil ich cez okno," uviedol majiteľ domu Július na otázku, prečo je rozbité okno na dome. "Zobudil som sa na krik. A zavolal som políciu," dodal Július.

Dráma mala ešte chvíľu pokračovať aj pri bráne rodinného domu. "Traja boli. Bol tam jej manžel, naťahoval ju ešte sem ku bráne. A potom dačo sa ešte pobili. Potom on spadol. Kopol ho alebo čo. A odpadli potom obidvaja aj žena aj muž," opisuje susedka.

Primátor Bratislavy Vallo s prehľadom "odpinkal" vicepremiérku Remišovú
https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/08/zilina-ma-velky-problem-s-diviakmi/ Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Vážne zranenia

"Mužovi a žene, ktorí utrpeli vážne poranenia pomáhali dve posádky záchrannej služby. Po ošetrení ich previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová.

Podľa informácií TV JOJ má žena podozrenie na zlomeninu driekovej chrbtice, jej brat zranenú hlavu, rameno aj hrudník. Podozrivého muža ihneď zadržali policajti, bol pod vplyvom alkoholu, trvalo niekoľko hodín, kým úplne vytriezvel.

"V tomto prípade už vyšetrovateľ obvinil tohto muža zo zločinu ublíženia na zdraví. Zo strany vyšetrovateľa bol podaný aj podnet na jeho vzatie do väzby," dodala policajná hovorkyňa Kováčiková.

Záhadné úsmevy Juraja Šeligu a Igora Matoviča na spoločnej tlačovke. Nevieme niečo?
Nové politické spojenectvo? Našiel Šeliga "bezpečný stranícky prístav"? Teší sa Matovič zo "skvelého nákupu"? Čo všetko sa skrýva za takouto prípadnou politickou "transakciou"? Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Ivan Brožík