HLAS varuje: Hamran chce pokračovať v demontáži právneho štátu!
08 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Pozor na nebezpečnú mentálnu výbavu Štefana Hamrana! Varuje strana HLAS - sociálna demokracia na sociálnej sieti. Hamranovou hlavnou úlohou je podľa opozičnej strany urobiť politické čistky v polícii a pokračovať v demontáži právneho štátu!


Dnešné vyjadrenia dočasného policajného prezidenta Štefana Hamrana, považuje HLAS - sociálna demokracia, za jasnú politizáciu policajného zboru, ktorý stojí nad rešpektovaním zákonov Slovenskej republiky.


Ignoruje právo

"Ignorujúc trestné právo, bez rozhodnutia krajskej prokuratúry, je rozhodnutý vrátiť štyroch obvinených vyšetrovateľov späť do ich funkcií. Pritom je verejne známe, že svojou činnosťou fabrikovali dôkazy voči svojim kolegom z inšpekcie a kordinovali svoju činnosť priamo s ministrom vnútra Romanom Mikulcom a so špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom," upozorňujú členovia strany HLAS.


Štvorica vyšetrovateľov je stále obvinená z mimoriadne závažných zločinov marenia spravodlivosti a zneužívania právomocí verejného činiteľa a v aktívnej službe až do dôkladného vyšetrenia prípadu podľa HLASu nemá čo hľadať.





Mali by zostať mimo službu


"Sme presvedčení, že až do vyšetrenia prípadu majú zostať mimo činnú štátnu službu," píšu hlasáci.




Podľa opozičnej strany tvrdenie, že za obvinením štvorice vyšetrovateľov sú temné sily, odhaľuje nebezpečnú mentálnu výbavu Štefana Hamrana.



Demontáž právneho štátu


"Jeho bezprecedentné konštatovania oprávnene nastoľujú obavu, že jeho hlavnou úlohou je urobiť politické čistky v polícii a pokračovať v demontáži právneho štátu v ktorom sa bude presadzovat politická pomsta na úkor nastoľovania spravodlivosti," uzavreli politici vo svojom statuse.



Budeme musieť informovať o svojom zdravotnom stave? Krajniak pripúšťa zmenu Zákonníka práce!
Vo štvrtok oznámilo ministerstvo práce, že spúšťa registráciu na očkovanie treťou dávkou vakcíny proti ochoreniu covid-19. No doposiaľ nie je možné, aby zamestnávateľ žiadal informáciu, či je jeho zamestnanec zaočkovaný. Zmení sa kvôli tomu... Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Diana Zaťková