Bezradná polícia. Opäť im utiekol recidivista
08 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Polícia, ktorá sa v posledných mesiacoch preslávila neprimeranými zásahmi proti protestujúcim a odporcom opatrení, si nechala ujsť zadržaného recidivistu. Po štyroch hodinách ho našli u neho doma, informovali tvnoviny.sk.

Ozbrojenej pohotovostnej motorizovanej jednotke ušiel z budovy v Trnave zadržaný drogový recidivista. Z budovy sa dostal oknom na záchode.

Muža zadržali pre 600 dávok pika. Sudca mal rozhodnúť, či bude stíhaný na slobode alebo vo väzbe. Kým čakali na chodbe, zadržaný sa vypýtal na záchod. Hliadka si zrejme nevšimla, že okno toaliet nie je zamrežované. Keď potreba trvala dlhšie, ako mala, policajti otvorili dvere. Miestnosť bola prázdna. Vyhlásili po ňom pátranie.

Hoaxy a podvody na FB neustále krágľujú a kádrujú - bez akejkoľvek zodpovednosti
Facebooková skupina Hoaxy a podvody, ktorú založila Polícia Slovenskej republiky, je určená na upozorňovanie na dezinformácie, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. No často sa na tejto skupine objavia aj používatelia internetu, ktorí vyslovili... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Viackrát súdne trestaný muž nasadol na vlak. Vystúpil v Pezinku. Polícia ho zadržala po štyroch hodinách u neho doma. Polícia o okolnostiach úteku mlčí. Tento raz sa nevyjadrila ani na svojom profile na sociálnej sieti, kde oslavuje svoje úspechy a chváli sa tým, ako „ide“ po odporcoch vládnych opatrení. Policajti však môžu prísť o časť platu.

Už v minulosti sa stalo, že zadržaný ušiel policajtom v nemocnici na bratislavských Kramároch. Išlo o Romana Červenku podozrivého z bankovej lúpeže.