Takýto ŠKANDÁL Slovensko ešte nemalo! Plačková prepustená na intervenciu vlády?
06 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Vitajte v Kolumbii! Začína svoj status na sociálnej sieti poslanec za stranu Smer- SD Ľuboš Blaha. Kráľ internetu za opozíciu je presvedčený, že na prepustenie z väzby verejne známej osoby obvinenej z dílovania drog, existuje vážne podozrenie, že k tomu došlo preto, že to zariadili narkomani z vlády.


„Robert Fico o tom dnes podrobne hovoril na tlačovej konferencii. Lipšicova prokuratúra škandalózne stiahla sťažnosť proti rozhodnutiu súdu o prepustení Zuzany Plačkovej,“ píše Blaha.
Zásah vyššej moci?

Podľa neho zjavne zasiahla vyššia moc. „Prečo by odrazu prestali platiť dôvody na väzbu? Iné vysvetlenie neexistuje: niekto zhora zasiahol, pretože sa bál, že jeho dílerka začne spievať. A natrie ho.“

Blaha si je istý, že so Sulíkom v hlavnej úlohe by to bola čistá komédia. Pri obvineniach o používaní kokaínu sa najčastejšie skloňujú podľa smeráka politici SaS. A dobre si všetci pamätajú, komu robila politickú reklamu pred voľbami Zuzana Plačková - Sulíkovi.
Vtip, ktorý nie je veselý

„Milí priatelia, ono to síce pôsobí vtipne, ale ak sa toto potvrdí, tak väčší škandál ešte Slovensko nemalo. Drogy vo vláde? Prepúšťanie dílerov na príkaz vládnych papalášov?

Máme na Slovensku kokaínový kabinet? Mafia? Dílovanie? Escobar a tak? Uff... Ešteže na čele parlamentu sedí nespochybniteľná morálna autorita, lebo inak neviem, čo by sme si počali,“ rozohnil sa Blaha.

Budú odvážať truhly so Slovákmi priamo z pracovísk? (VIDEO)
https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/01/procko-opat-v-plene-posobil-ako-psychicky-naruseny-mazurek-si-nenechal-ujst-prilezitost-mu-odpovedat/ Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Má v tom byť aj Lipšic

Poslanec ďalej pripomína, že je v tom po uši aj Lipšic. „Ako je možné, že jeho prokurátor stiahol svoju vlastnú sťažnosť? Pri Dušanovi Kováčikovi stačilo, že jeho prokurátorka sťažnosť ani nedala a jej šéf dostal 14 rokov,“ pýta sa Blaha.
Nastalo hrobové ticho

„Kde je odrazu to slávne "padni komu padni"? Kde je odrazu liberálna tlač? Prečo sa im to nezdá podozrivé? Keď tu Pellegrinimu vypadlo špáradlo, tak tu z toho boli obrie konšpirácie - a teraz je pri Plačkovej a Sulíkovi odrazu hrobové ticho. Prečo?

Prečo jeden deň zatknú Zuzanu Plačkovú a potom ju záhadne pustia a prokurátor dokonca z neuveriteľných dôvodov stiahne svoju sťažnosť?“
Toto chce vysvetlenie!

Blaha v závere žiada, aby všetci nabehli pred kamery a dali dôveryhodné vysvetlenie.

„Toto už prekročilo všetky medze!“ krúti hlavou opozičný poslanec.

(Medzititulky red. HD.)

Harabin to zabil: Sme naozaj ako také sliepky? (VIDEO)
Vakcíny mali byť záchranou planéty pred koronavírusom. Postačovať mali dve dávky, u niektorých jedna, a svet bude zachránený. Že to tak nie je vieme aj na príklade mnohých štátov na celom svete. Teraz sa o tom presviedčajú i... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik