Budú odvážať truhly so Slovákmi priamo z pracovísk? (VIDEO)
06 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Budú odvážať truhly so Slovákmi priamo z pracovísk? Milan Mazurek z hnutia Republika sa poslancov zo SaS pýtal niečo podobné, akurát slovníkom, ktorý znesú poslanecké lavice. Predsa len, s Matovičom do parlamentu vtrhlo (miestami až neskutočné) hulvátstvo.


Mazurek vo videu reaguje na Cmoreja, ktorý vystúpil zo správou o plnení pravidiel rozpočtovej rozpočtovej zodpovednosti. SAS navrhuje, aby sa dôchodkový vek neustále posúval, pokojne aj nad 70 rokov!


Príčina je známa

Vo svojom tradične plamennom vystúpení Mazurek aj vysvetľuje, prečo budú musieť Slováci pracovať do sedemdesiatky: "To je dôsledok aj vlád s vašim presvedčením, ktoré tu rozpredali strategické podniky a spôsobili, že štát dnes na príjmoch nemá ani zďaleka toľko, koľko by reálne mať mohol a vy tieto idei zastávate."


Pročko opäť v pléne pôsobil ako psychicky narušený. Mazurek si nenechal ujsť príležitosť mu odpovedať
Pročko mal opäť jeden zo svojich záchvatov. V pléne urážal všetkých okolo. Mazurek už nedokázal mlčať. „A o zlodejoch hovoriť, keď váš kamarát Igor v Trnave kšeftuje s firmičkami za nákup testov a potom tu klame, že nepozná majiteľa... kde vy ešte... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Petra Demková


Manuálne pracujúci sedemdesiatnici

Vzápätí Mazurek "lezie do svedomia" poslancom otázkami, či si vedia predstaviť, že šesťdesiatosem-sedemdesiatročný človek má pracovať. Poslancovi sa ľahko môže robiť aj do deväťdesiatky, veď to nie je problém, sedieť tu, stlačiť nejaké tlačidlo, aj to občas spravia zle, "Vy nebudete tí, čo budú manuálne pracovať." upozorňuje ďalej Mazurek: "Ale na slovenskú verejnosť to uvalíte?"



Šetrenie ako cesta k znižovaniu štátneho dlhu

Aj tento deklarovaný úmysel Mazurek vyvrátil tvrdením, že táto vláda míňa peniaze takým spôsobom, aký tu nemá precedens. "A to nie je len o očkovacej lotérii, to je aj o všetkých tých výmysloch, ktorými ste rozbili verejné financie." dodáva poslanec a rázne od seba odstrčí mikrofón.


Otrasné! Umrelo dieťa z osady po odmietnutí lekárkou! Chlapský hnev Mazureka!
Toto by ste nečakali – Mazurek sa zastal osadníkov. Dieťa z Jarovníc totiž zomrelo po tom, ako ho "okienková" lekárka nevyšetrila. „Lekári, načisto vám preplo??" hnevá sa Mazurek. A verejnosť varuje: dnes je to dieťa z osady, nabudúce z Bratislavy... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Petra Demková