Advokát Ivor: Týmto totalitným covidistickým šialencom absolútne nejde o ochranu života a zdravia
06 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Akúsi „vojnu“ medzi zaočkovanými a nezaočkovanými vyvolali nielen naši politici, ale aj „odborníci“, ktorí neustále poukazujú na to, že nezaočkovaní sú ti zlí, ktorých treba maximálne obmedzovať. Polienka do ohňa však prikladajú aj za reklamu dobre zaplatené mainstreamové média.


Štatistiky o zistených pozitívnych na koronavírus sa „točia“ najmä okolo nezaočkovaných, lebo zaočkovaní na testy chodiť nemusia. Sú to však aj oni, ktorí veselo COVID-19 medzi populáciou roznášajú, a rovnako tak končia v nemocniciach. Všetky mainstreamové média ale uvádzajú štatistiky s dôrazom na nezaočkovaných, čo v statuse kritizuje aj advokát Peter Ivor.
Očkovaní vytvárajú pozitivitu na základe spike proteínu, ktorý im koluje v celom tele

„Existuje dôvodné podozrenie a aj reálne dôkazy, že covidistickí fašisti dlhodobo falšujú covid štatistiky!“ píše v úvode advokát, ktorý k statusu priložil aj link (TU) na nahrávku z diskusnej relácie v Rádiožurnáli RTVS z 30. septembra. „Vypočujte si kľúčových 30 sekúnd od 3:00 min. v Rádiožurnáli RTVS, z ktorého sa dozviete nasledovné vážne skutočnosti:

Advokát Ivor: Rázne odmietam diskrimináciu a apartheid, ktoré nastoľujú vládni fašistickí covidisti
Slovensko už nie je právny štát! To netvrdíme my, ale viacerí právnici, ktorí sledujú vývoj u nás. Týka sa to tiež vyhlášok, ktoré zavádza Úrad verejného zdravotníctva v rámci akýchsi Covid opatrení. Proti masovej diskriminácii sa postavil aj... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


  1.  Zo 450 hospitalizovaných pacientov s Covid-19 je takmer 90 z nich „Neočkovaných“. Áno, počujete dobre, použili slovo „Neočkovaných“ a rovnako perlička je to ich „takmer“! Nedeje sa úplnou náhodou presne to, na čo poukazovali od začiatku podávania experimentálnej génovej terapie reálni farma mafiou neskorumpovaní lekári a vedci, ktorých vám skorumpované korporačné covidistické média nikdy neprezentujú (asi v záujme podpory plurality vedeckých názorov v tej bájnej „liberálnej demokracii“?!). A to že ďalšia vlna mediálneho vírusu bude vlnou očkovaných, ktorí budú vytvárať pozitivitu na základe spike proteínu, ktorý im koluje v celom tele a vo všetkých dôležitých orgánoch?!

  2. A čo navrhuje ako „poučenie z krízového vývoja v strane a spoločnosti“ oddaná covid súdružka, primárka príslušného oddelenia v bratislavskej nemocnici?! Hospitalizovaní zaočkovaní podľa nej potrebujú tretiu dávku, nazývanú po amerikánsky „booster“ (keďže sme tá americká satelitná banánová republika) a to na údajné „zlepšenie imunitnej odpovede“!


Advokát Ivor: Čekan, absolvent Rockeffelerovej univerzity sa tu zázračne objavil v roku 2020
Advokát Ivor je presvedčený, na základe odborných článkov, že pri PCR testoch ide o obrovský podvod. Už aj americká obdoba nášho ŠÚKL priznala, že tieto testy nedokážu rozoznať Covid od chrípky. A akú rolu v tom celom zohráva Pavol Čekan?... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Petra Demková


„K uvedenému pripomeniem už známe fakty falšovania Covid štatistík ako napr. to, že každý „pozitívny“ nad 65 rokov sa v štatistike uvádza ako 4 pozitívne prípady, alebo ak je hospitalizovaný „pozitívny“ preložený v rámci oddelení v nemocnici, započítavajú ho do štatistiky v každom oddelení ako nový pozitívny prípad, alebo ak sa premiestňuje „pozitívny“ v rámci viacerých nemocníc, je v každej z nich započítaný ako pozitívny prípad!“ konštatuje advokát Ivor



„Vážení, vám ešte stále nedošlo, čo za obludnosť sa tu za posledný rok a pol odohráva, že týmto totalitným covidistickým šialencom absolútne nejde o ochranu života a zdravia, že všetky tie šialené totalitné politické nemedicínske opatrenia život a zdravie vyslovene ohrozujú a spôsobili nadpriemernú úmrtnosť na Slovensku (najmä pre paralyzáciu poskytovania zdravotnej starostlivosti a „2. SNP“), že toto nemá nič spoločné s medicínou, ako sme ju doteraz poznali?!,“ dodáva v samom závere advokát Peter Ivor.

Advokát Ivor: Slovensko je nacistický experimentálny tábor. Vláda pácha apartheid a neľudskosť
16 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová