Advokát Ivor: Čekan, absolvent Rockeffelerovej univerzity sa tu zázračne objavil v roku 2020
02 | 10 | 2021 I Petra Demková

Advokát Ivor je presvedčený, na základe odborných článkov, že pri PCR testoch ide o obrovský podvod. Už aj americká obdoba nášho ŠÚKL priznala, že tieto testy nedokážu rozoznať Covid od chrípky. A akú rolu v tom celom zohráva Pavol Čekan? Obrovskú.



Chrípka aj iné virózy tu boli celý čas...

Advokát Peter Ivor začína svoje rozprávanie obšírne, poukázaním na obrovský podvod s PCR testami. „Chrípka a vedľajšie chrípkové virózy tu boli celý čas, iba sa účelovo detekovali nepresnými a nespoľahlivými testami ako ochorenie covid-19?!“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti advokát Peter Ivor.

„Na svetlo sveta sa postupne vynárajú jasné dôkazy o tom, čo mnohí lekári a odborníci tvrdili od samotného počiatku tejto covid hystérie a to, že chrípka a vedľajšie chrípkové vírusy (rhino, adeno, korona vírusy) štatisticky nemohli zmiznúť a že nepresné a nespoľahlivé PCR a Ag testy detekujú aj tieto chrípkové ochorenia a nachladnutia, t. j. že falošne pozitívne a nepresné PCR testy, nevhodné na diagnostiku virotických ochorení, spravili z týchto bežných respiračných ochorení výlučne a účelovo covid-19, pričom covid krivka presne kopírovala krivky minulých chrípkových sezón,“ informuje právnik.

MUDr. Bukovský sa opäť ozval. Prepukla cenzúra, toto budeme robiť odteraz!
"Prepukla cenzúra, úplne naplno," hovorí v úvode videa MUDr. Igor Bukovský. Najnovšie sa venuje zrušeniu svojho kanála na YouTube. Zrušenie prirovnáva k vtrhnutiu politikov v zablatených čižmách do ambulancií, ba aj na operačnú sálu, aby začali... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Podvodný testovací PCR protokol

Ivor prináša viac detailov o podvode s PCR testami: „Toto dôvodné podozrenie nedávno nepriamo potvrdila americká vládna agentúra CDC (v preklade "Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb", zriadené pod Ministerstvom zdravotníctva USA, obdoba nášho Úradu verejného zdravotníctva SR, ktorá sťahuje svoj vlastný podvodný testovací PCR protokol na covid-19, naznačujúc, že nedokáže rozlíšiť covid-19 od chrípky.“

Tieto testy sa majú dokonca stiahnuť. „Ako súčasť svojho oznámenia naznačili, že súčasný PCR test – ten istý ktorý bol vyvinutý bez akýchkoľvek fyzických vzoriek na kalibráciu – nepozná rozdiel medzi chrípkou a covidom,“ informuje advokát ktorý sa už dlho kriticky vyjadruje voči tomu, čo sa celosvetovo v súvislosti s Covidom deje.

Ivor pridáva aj citáciu z dokumentu CDC, ktorý pripojil aj k svojmu príspevku.
SR je americkou satelitnou banánovou republikou

Následne prechádza známy právnik k celkovým súvislostiam. „Keďže SR je v súčasnosti bez najmenších pochybností americkou satelitnou banánovou republikou s rozvráteným a nefunkčným právnym systémom, v ktorej despoticky a totalitne vládnu figuranti a agenti cudzej moci kreovaní v amerických mimovládnych organizáciách, poväčšine aj osobne vyškolení v USA, snáď nebudeme spochybňovať oficiálne závery americkej vládnej agentúry na kontrolu a prevenciu chorôb?!

Navyše, ak sú tieto závery amerického vládneho CDC jednoznačne potvrdené aj vládou SR, ktorej vládna Agentúra na podporu výskumu a vývoja poskytla v októbri 2020 nenávratný finančný príspevok v sume 396.273,- Eur spoločnosti MultiplexDX, s.r.o., patriacej komu inému ako mediálnemu "vedcovi" Pavlovi Čekanovi, ktorý sa akoby zázračne objavil v roku 2020 po začatí covidizmu na Slovensku, aby „nás všetkých zachránil“ a ktorý bol vyškolený na Rockeffelerovej univerzite v USA, pričom tento "dobrodinec" zarába na falošných PCR testoch a neočkovaných ľudí (cit.) "chce dávať dole a posielať do rozvojových krajín 3. sveta",“ ide priamo k veci advokát Ivor.

Odmieta vás lekár ošetriť lebo nie ste očkovaný či testovaný? JUDr. Géci pripravil vzor sťažnosti
Vďaka Bohu za tých zopár právnikov, ktorí nepodľahli hystérii a pomáhajú Slovákom s právnymi problémami, ktoré bežnému občanovi v súčasnosti vznikajú. Dôvodom, samozrejme, sú protiprávne nariadené opatrenia ÚVZ a vlády. Tak sa stáva dnes aj to, že... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Petra Demková

Akú rolu v tom zohráva Čekan?

Právnik prináša detaily o príspevku, ktorý náš známy vedec dostal. „Uvedený nenávratný finančný príspevok bol Čekanovej firme poskytnutý za účelom a teraz zbystrite: „Vývoja vysoko výkonného, citlivého RT-PCR testu a rýchleho RT-LAMP testu na rozlíšenie SARS-COV2 a chrípky“, čo kopíruje závery americkej CDC a jednoznačne podporuje uvedené odborné a vedecké názory o tom, že súčasné PCR testy a ich účelové nesprávne používanie detekuje ako pozitivitu aj iné chrípkové a vedľajšie chrípkové vírusy,“ hodnotí právnik.

„Myslím, že teraz musí byť už každému nad slnko jasné, kamže to za posledný rok a pol štatisticky zmizla chrípka, čo je samozrejme absolútne lekársky a štatisticky nemožné a poukazovali na to viacerí lekári a vedci!“ dodal Ivor.
Nijaká epidémia a už vôbec nie pandémia

„Položme si na záver otázku, ak nepresné PCR testy označovali uvedeným spôsobom falošnú covid pozitivitu, čo by znamenalo, že tu nijaká epidémia a už vonkoncom pandémia covid nikdy nebola, akú právnu zodpovednosť vyvodíme voči covidistickým fašistom- politikom a ich vládnym „odborníkom“ s vážnym konfliktom záujmov, preukázateľne sponzorovaným zo strany výrobcov covid „vakcín“, ktorí zjavne o tejto skutočnosti celý čas museli vedieť a zneužívali falošné testovanie na neľudské drakonické opatrenia, likvidáciu základných ľudských práv a doslova fašistickú diskrimináciu a apartheid, ktoré majú vážnejšie následky ako samotný vírus?!“ pýta sa známy advokát.

„Niektoré právne procesy už boli započaté podaním ctených kolegov na Medzinárodný trestný súd v Haagu (ICC) a pevne verím, že sa dožijeme spravodlivosti a druhého Norimberského trestného tribunálu, v ktorom budú tieto zločiny proti ľudskosti páchané pod otrockým rúškom mediálneho vírusu so smrtnosťou 0,02 až 0,05% spravodlivo potrestané!“ uzavrel svoj príspevok právnik Peter Ivor.

Schlosár: Na „neposlušných“ ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, sa chystá niečo desivé (VIDEO)
Vakcinačné šialenstvo nepoľavuje ani na Slovensku. A ako sa zdá, môže byť ešte horšie. Pripravuje sa údajne novela zákona, ktorá dá policajtovi do ruky také kompetencie zasiahnuť proti nezaočkovanému, o akých sa nielen jemu, ale ani nám ostatným... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik