Advokát Ivor: Rázne odmietam diskrimináciu a apartheid, ktoré nastoľujú vládni fašistickí covidisti
19 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko už nie je právny štát! To netvrdíme my, ale viacerí právnici, ktorí sledujú vývoj u nás. Týka sa to tiež vyhlášok, ktoré zavádza Úrad verejného zdravotníctva v rámci akýchsi Covid opatrení. Proti masovej diskriminácii sa postavil aj advokát Peter Ivor.


Očkovací ošiaľ slovenskej vlády a viacerých „odborníkov“ rozdelil našu spoločnosť na dve skupiny – zaočkovaní a nezaočkovaní. Tí prví navyše môžu všetko, tým druhým jej odopierané čím ďalej tým viac. Proti takýmto krokom je i advokát Peter Ivor. Ten v statuse píše, že také niečo odmieta a bude sa riadiť platnými zákonmi. Navyše, žiadna prevádzka poskytujúca tovary a služby nie je oprávnená nikomu kontrolovať jeho zdravotný stav a zdravotnú dokumentáciu, na ktoré sa vzťahuje lekárske tajomstvo, a ktoré sú chránené Nariadením EÚ o GDPR i viacerými zákonmi.
Buďme ľuďmi, správajme sa k sebe dôstojne, s úctou a rešpektom

Advokát Peter Ivor hneď v úvodu svojho statusu píše, že si ctí svoj advokátsky sľub, a preto sa medzi prvými postavil proti totálnemu rozkladu právneho štátu a likvidácii základných ľudských práv a slobôd nastolených pod zámienkou mediálneho chrípkového vírusu.

„V žiadnom prípade nepodporím a rázne odmietam masovú diskrimináciu a apartheid, ktoré nastoľujú vládni fašistickí covidisti právne nulitnými vyhláškami ÚVZ SR, ktorými chcú účelovo rozdeľovať našu už beztak demoralizovanú a rozhádanú spoločnosť,“ konštatuje Ivor a dodáva, že má rodinu, priateľov i klientov, medzi ktorými sú ľudia, ktorí podstúpili experimentálnu podmienečne schválenú génovu terapiu, údajne aplikovanú ako ochrana proti COVID-19 a rovnako tí, ktorí ju nepodstúpili a nikdy nepodstúpia, kam patrí aj on.

Právnik Ivor: Západní fašistickí covidoví europolitruci vedú vojnu proti vlastnému národu
Právnik Peter Ivor: „Kto vedie vojnu proti vlastnému národu? Je to bieloruský prezident Lukašenko? Alebo západní korporační fašistickí covidistickí europolitruci, ktorí zradili a zapredali vlastne národy a ktorí predvádzajú bezprecedentnú arogantnú... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Petra Demková

Ja posudzujem ľudí podľa úplne iných kritérií, predovšetkým charakterových a duševných

„Pre mňa ste stále tí istí ľudia a ja nebudem kvôli jeho slobodnému rozhodnutiu nikoho diskriminovať, znevýhodňovať a ani zvýhodňovať. Ja posudzujem ľudí podľa úplne iných kritérií, predovšetkým charakterových a duševných! Zároveň viem, že ja a ani žiadna iná prevádzka poskytujúca tovary a služby, nie sme oprávnení nikomu z vás kontrolovať jeho zdravotný stav a zdravotnú dokumentáciu, na ktoré sa vzťahuje lekárske tajomstvo a ktoré sú chránené Nariadením EU o GDPR i viacerými zákonmi!“ oznamuje širokej verejnosti právnik a dodáva:



„Buďme ľuďmi, správajme sa k sebe dôstojne, s úctou a rešpektom, odmietnime spoločne cynické protiprávne snahy neľudskej totality, ktorá nás chce účelovo rozdeliť a rozhádať pod heslom „rozdeľuj a panuj“, lebo takej spoločnosti sa najľahšie vládne a platí to už od čias rímskej ríše!“ Na základe uvedeného preto na samý záver Peter Ivor úprimne a úctivo žiada všetkých prevádzkovateľov obchodu a služieb - Pridajte sa k Voľnej zóne!

Advokát Ivor: Slovensko je nacistický experimentálny tábor. Vláda pácha apartheid a neľudskosť
16 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová