Otrasné: Na južnom Slovensku niekto odrezáva jeleňom hlavy!
04 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Pytliaci sa na južnom Slovensku opäť vyznamenali! V okresoch Lučenec a Veľký Krtíšboli počas minulého týždňa nájdené dva usmrtené jelene európske. Čo je na tom najkrutejšie - našli sa s odrezanými hlavami!


Krajské riaditeľstvo policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na sociálnej sieti informovalo, že ide  pravdepodobne o prácu pytliakov.
Hororové pytliactvo

"Prvý prípad sa objavil minulý týždeň na kukuričnom poli medzi obcami Gregorova Vieska a Podrečany. Jeleň bol usmrtený, bola mu odrezaná hlava a zvyšok bol ponechaný na poli," priblížila polícia s tým, že išlo o samca staršieho ako šesť rokov.

Rovnaký scenár sa zopakoval aj v katastri obce Čelovce, kde v nedeľu 3. októbra objavili pozostatky 5-ročného jeleňa. Podľa polície sú oba prípady výsledkom práce pytliakov, ktorí takýmto spôsobom počas obdobia jelenej ruje zbierajú nelegálne trofeje.

Hrnko sa tvrdo obul do Danka: „Kto vás platí, aby ste likvidovali SNS?“
O slovo sa opäť prihlásil Anton Hrnko. Ten už nejaký čas nevie prísť na meno svojmu bývalému straníckemu kolegovi, Andrejovi Dankovi. Dnes Hrnko vyrukoval až priam so šokujúcou informáciou. Čo napísal? Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Petra Demková

Do basy až na dva roky


"Aktuálne naplno prebieha jelenia ruja, čo určite láka nelegálnych "lovcov" trofejí, ktorí takto bezcitne dokážu usmrtiť nevinné zviera. Polícia preto v tomto smere zvýši svoju pozornosť a zameria sa vo zvýšenej miere aj na takýto druh trestnej činnosti!" upozorňujú muži zákona.



"V oboch prípadoch bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu pytliactva, za ktoré hrozí páchateľovi v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na dva roky," uviedla polícia. Akékoľvek informácie, ktoré pomôžu pri vyšetrovaní oboch prípadov, môže verejnosť polícii poskytnúť na telefónnom čísle 158.

Blaha: Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! (VIDEO)
V susedných Čechách sa blížia parlamentné voľby, ktoré budú už o pár dní a podporiť ľavičiarov prišiel aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Spravil však Slovensku takú „reklamu“ akú azda len Igor Matovič. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik