Gynekológovi z Myjavy hrozí 12 rokov na tvrdo! Mal zneužívať dievčatá
04 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Známy gynekológ z Myjavy môže za mrežami stráviť až 12 rokov! Mal sa sexuálne stýkať s maloletými dievčatami a dávať im aj odmeny. Prokurátor už podal obžalobu.


Pred pár rokmi policajti pri cestnej kontrole podrobili známeho myjavského gynekológa dychovej skúške, ktorá bola pozitívna a tak si pár mesiacov za volant nesadol. Väčšiemu problému ale čelí v súčasnosti, píše denník Nový Čas.
V byte aj v ambulancii

Gynekológ sa mal vo svojom byte aj ambulancii totiž ukájať s maloletými dievčatami zo sociálne slabších rodín. Mal im dávať za ich služby aj rôzne odmeny. Polícia prípad uzavrela a prokurátor už podal na súd obžalobu. Lekár môže za mrežami stráviť až 12 rokov.


„Na obvineného M. K. podal prokurátor obžalobu pre pokračujúcí zločin sexuálneho zneužívania v súbehu s prečinom ohrozovania mravnej výchovy mládeže, ktorého sa mal dopustiť v mesiacoch júl až október 2018,“ povedal  hovorca prokuratúry v Trenčíne Vlastimil Krokvička.

Exšéf policajnej inšpekcie Szabó sa dohodol: Priznal úplatky a z obvinení sa vyvlečie s podmienkou
Za korupciu a zneužitie právomoci verejného činiteľa podmienka a pokuta! Obvinený Adrián Szabó sa dohodol s prokurátorom o vine a treste. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Nezaobišlo sa to bez následkov

„Viackrát vykonal pohlavný, alebo orálny styk s maloletými dievčatami napriek tomu, že vedel, že tieto nedovŕšili 15. rok veku, za čo im dal vecné odmeny,“ dodal hovorca.

Za sexuálne služby dievčatá odmeňoval sumou od 20 do 100 eur, prípadne mobilom. Podľa denníka nemalo v jednom prípade zostať jeho počínanie bez následkov a s jedným dievčaťom mal splodiť aj potomka.
Všetko popiera

Lekár sa k podaniu obžaloby nevyjadril a svoj prípad označil za mediálny lynč. „Zatiaľ mám rešpekt pred akýmkoľvek vyjadrením, pretože sú v pozadí týchto dezinformácií ľudia, ktorí sa neštítia ničoho a ich cieľom je zničenie mojej osoby profesijne a rovnako aj súkromne,“ obhajoval sa obvinený gynekológ.

Covid pasy sú také isté, ako boli „vycestovacie doložky“ za komunizmu, tvrdí Mesík
Vakcinačné šialenstvo proti COVID-19 v Izraeli dosahuje vrchol. Napriek evidentnej nefunkčnosti experimentálnych vakcín tam ale očkujú ďalej. Na rade je tretia „posilňovacia“ dávka, v dohľadne sú však aj ďalšie. Kde sa to... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik