Pročko vyplakáva: Má pocit, že hlupák nie je (VIDEO)
03 | 10 | 2021 I Petra Demková

Pročka vytočilo, že Mazurek na Facebooku zverejnil zostrih vystúpenia v pléne NRSR, kde Pročko pôsobil ako psychiatrický pacient. Z toho, že vyzeral ako hlupák obvinil, opäť v pléne Národnej rady, Milana Mazureka. Ten nelenil a zverejnil ďalší zostrih, tentokrát tandemu Tabák – Pročko. Zábava pokračuje.  



Romana sa chce biť, Jožo plače

Mazurek opäť informuje, čo sa dialo v pléne NRSR. Očividne sa na účet poslancov strany OĽaNO dobre baví. „Romana sa chce pobiť, Jožko plače a prosí prokurátorov, aby nás pozatvárali,“ začína mladý poslanec svoj príspevok na sociálnej sieti. „Priatelia, prinášam vám ďalšie video, aby ste nahliadli do mentálneho sveta tragédov z OĽANO. A hneď tých najlepších dvoch,“ pridáva Mazurek.

„Jedna si prosí akúsi parlamentnú stráž, ktorá fyzicky na pokyn primitívov z ich strany bude vynášať poslancov z miest a ďalší, ktorý svojim tupým správaním a názormi prerazil hádam každé dno, plače lebo ho nikto nemá rád. A kto za to môže? Mazurek a Suja...“ komentuje príspevok do diskusie z úst Romany Tabák.

Pročko opäť v pléne pôsobil ako psychicky narušený. Mazurek si nenechal ujsť príležitosť mu odpovedať
Pročko mal opäť jeden zo svojich záchvatov. V pléne urážal všetkých okolo. Mazurek už nedokázal mlčať. „A o zlodejoch hovoriť, keď váš kamarát Igor v Trnave kšeftuje s firmičkami za nákup testov a potom tu klame, že nepozná majiteľa... kde vy ešte... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Petra Demková


„Jožko si za to ale môže sám. Je hlasnou a veľmi poškodenou trúbou tejto zločineckej vlády, ktorá ľudí pripravila o ich práva a zničila im životy. Je papagájom vlády, ktorá zabíja vyhláškami malé deti! Je piadimužík, ktorý celý čas predvádza cirkusy a nepríčetné správanie, ktorým Slovensko presvedčil o tom, že má ľahšie mentálne poškodenie a následne vyplakáva, že ho ľudia nemajú radi,“ opisuje Pročka a jeho správanie poslanec strany Republika.
Urobme všetko preto, aby sme sa ich zbavili

Mazurek to uzatvára takto: „Táto stelesnená tuposť bohužiaľ riadi Slovensko. Urobme všetko, čo je v našich silách, aby sme sa tohto neporiadku zbavili. P.S. Svetový deň besnoty je 28 september. To by ale nebola Romana, aby dala niečo správne,“ vysmieva sa ešte aj z chyby, ktorú Tabák vo svojej faktickej urobila, Milan Mazurek.
Čo je na videu z pléna?

O čo presne išlo? Na videu ktoré Mazurek k svojmu príspevku priložil je vidieť Romanu Tabák v pléne, ktorá reaguje faktickou. Pôsobí pri tom maximálne strojene a svoj príspevok číta z papiera. Je vidieť, že sa učí svoje vstupy naspamäť a pôsobí to tak, že jej ich píše niekto iný. Hovorí o tom, že „ich“ politika (členov strany Republika – pozn. redakcie), je založená na rozbíjaní, ničení a urážaní. Následne hovorí (Mazurekovi) že by mal vystupovať v parlamente iba na svetový deň besnoty, ktorý je podľa nej 28. októbra. Potom Tabák pokračuje: „aj kvôli ľuďom ako ste vy potrebujeme akútne parlamentnú stráž. A ešte jedna vec. Skúste si ma ešte raz brať do vašich úst a ukážem vám môj forehand,“ ukončila popletená poslankyňa. Po tom nasledoval potlesk jej spolustranníkov.

To už sa Mazurek vo videu prestriháva na vstup Joža Pročka, ktorý rovnako vystupuje vo faktickej. Pročko, koktajúc, sa sťažuje, že „extrémista a fašista Mazurek“ zostrihal video z jeho vystúpenia v pléne. „Úplne idiotským spôsobom, spravil zo mňa hlupáka,“ narieka Pročko. „Keby ste videli aké sú tam vyhrážky mojej rodine,“ sťažuje sa ďalej. „Toto robí Mazurek, toto robí Suja...“ hovorí Pročko a následne vymenúva, čo presne mu vadí. Je to „to, čo robia na sociálnych sieťach a burcovanie národa“. Potom akoby začal byť mimo a nevie naformulovať myšlienku, kokce, robí pauzy, prerušovane niečo hovorí.



Podľa Pročka generálna ani špeciálna prokuratúra v prípade Mazureka, Suju a Kotlebovcov nekoná. Vadí mu, podľa vlastných slov napríklad, že „bohorovne“ chodia v sále bez rúšok.

Otrasné! Umrelo dieťa z osady po odmietnutí lekárkou! Chlapský hnev Mazureka!
Toto by ste nečakali – Mazurek sa zastal osadníkov. Dieťa z Jarovníc totiž zomrelo po tom, ako ho "okienková" lekárka nevyšetrila. „Lekári, načisto vám preplo??" hnevá sa Mazurek. A verejnosť varuje: dnes je to dieťa z osady, nabudúce z Bratislavy... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Petra Demková