Starosta Becík: Povedzte mi, sú Naď s Matovičom normálni? (VIDEO)
03 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nákup vojenskej techniky za dve miliardy eur doslova kole oči všetkým príčetným ľuďom. Na Slovensku chýbajú peniaze na zdravotníctvo aj školstva, ale i na mnohé iné veci, no do armády dokáže vláda naliať doslova neuveriteľné peniaze.


Slovensko finančne krváca a zadlžuje sa ako nikdy v histórii. Ceny prakticky všetkého raketovo stúpajú, životná úroveň klesá, no armáda si ide kupovať drahé „hračky“ za dve miliardy eur. Choré! Vidí to aj starosta Dvorov nad Žitavou a člen strany Hlas-SD Branislav Becík, ktorý v statuse jasne konštatuje, že Slovákov transportéry nenakŕmia a ani nepostavia na nohy našu ekonomiku. Svoj názor ale vyslovil aj v krátkom videu, ktoré „pripol“ ku krátkemu statusu.
V súčasnej dobe náš národ odkázaný na pomoc a podporu

„Transportéry Slovákov nenakŕmia, nevyliečia a ani ekonomiku nepostavia na nohy. Zlodej kričí, chyťte zlodeja? Tak nejak, keďže si „vladári“ z OĽANO pomýlili svoje poslanie a spravili si z nášho Slovenska súkromnú firmu,“ píše v statuse Branislav Becík. „Minister Naď sa rozhodol nakúpiť armádnu techniku za dve miliardy eur. V súčasnej dobe, kedy je náš národ odkázaný na pomoc a podporu štátu títo „obyčajní ľudia“, ktorí toľko kritizovali Dankov tiež nezmyselný nákup stíhačiek za 1,6 miliardy eur, stratili nielen kontakt s realitou, ale teraz už aj obyčajnú súdnosť,“ konštatuje v úvode krátkeho videu Becík a naznačuje, koľko ide vyhodiť OĽaNO za v súčasnosti nezmyselnú investíciu dve miliardy eur.

Poľnohospodárstvo je u nás pred kolapsom. Doplatíme na to všetci! Varuje Becík (VIDEO)
Ceny potravín v našich obchodoch utešene rastú a Slováci sú nútení opäť si uťahovať opasky. Podľa predvolebných sľubov súčasnej vlády malo byť lepšie, no opak je pravdou. Je nám horšie a horšie. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Tak za túto sumu by sa krásne dala dostavať diaľnica Bratislava – Košice, alebo ta túto sumu by sme mohli mať na našom území úplne nové všetky štátne nemocnice, ktoré by nám závideli všetci. Alebo všetkým dôchodcom, alebo učiteľom či zdravotníkom by sa za túto sumu dal priplatiť pod stromček vianočný bonus 500 eur,“ prízvukuje starosta Dvorov nad Žitavou.

Becík: Sme ľudské bytosti, nie len čísla v štatistikách! Protestujúci sa len dožadujú svojich práv a pravdy
V týchto dňoch prebiehajú protesty v hlavnom meste. Všetkých protestujúcich pritom mnohí označujú len za ľudí odmietajúcich vakcínu proti koronavírusu. Starosta a člen Hlasu Branislav Becík však toto tvrdenie na svojom facebookovom účte... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Páni, opäť ste raz potvrdili, že patríte na politický cintorín

„Alebo, čo je pre mňa strategicky a dlhodobo najracionálnejšie, že by sme za túto sumu vedeli vybudovať náš agro sektor vrátane koncoviek na finalizáciu potravín na takej úrovni, že by sme boli nie my závislí od okolitých štátov, ale že by okolité štáty boli závislé na našej produkcii potravín,“ hovorí Becík, ktorý je synom exministra pôdohospodárstva Stanislava Becíka. „Toto je investícia, ktorú ide OĽaNO na čele s Naďom, tak ako je to pri Matovičovej lotérii vyhodiť do Dunaja. Povedzte mi. Sú títo ľudia normálni?“ pýta sa Becík, podľa ktorého v súčasnej dobe, kedy ľudia v obchodoch s potravina točia v dlani každé euro, kedy samosprávy opäť suplujú úlohu štátu a pomáhajú obyvateľom zbaviť sa dlhov, ide štát vyhadzovať prostriedky, na ktoré sa všetci skladáme vo forme daní, na úplnú somarinu.



„Toto sú tí „obyčajní šudia“, ktorí kašlú na svoj národ? Ktorí majú asi natiahnuté ružové fólie na oknách svojich vládnych limuzínach? Toto sme tu chceli? Gratulujem páni, opäť ste raz potvrdili, že patríte na politický cintorín,“ končí svoje opäť riadne ostré vide Branislav Becík.

Becík: Sú tu ešte takí, čo pochybujú o tejto najhoršej vláde za celú históriu samostatného Slovenska?
Škandál so zle nahlásenými číslami nakazených koronavírusom nielenže poškodil Slovensko pri prechádzaní našich ľudí do okolitých štátov, ale spôsobil aj medzinárodnú blamáž. V statuse sa k svojim slovám spred niekoľkých mesiacov vracia aj starosta... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik