Odmieta vás lekár ošetriť lebo nie ste očkovaný či testovaný? JUDr. Géci pripravil vzor sťažnosti
01 | 10 | 2021 I Petra Demková

Vďaka Bohu za tých zopár právnikov, ktorí nepodľahli hystérii a pomáhajú Slovákom s právnymi problémami, ktoré bežnému občanovi v súčasnosti vznikajú. Dôvodom, samozrejme, sú protiprávne nariadené opatrenia ÚVZ a vlády. Tak sa stáva dnes aj to, že občana odmietne lekár ošetriť. Čo robiť? Marek Géci ponúkol liek.


Či bude liek účinný, nevieme, vzhľadom na nevymožiteľnosť práva v súčasnosti na Slovensku. Ale za pokus to stojí. A snaha sa cení. Právnik Marek Géci, ktorého často občan počuje z pódií protestných zhromaždení, pripravil ďalšiu právnu pomôcku pre zúfalých občanov.

Vzor sťažnosti (M. Géci)
Vzor sťažnosti (autor: M. Géci). Zdroj: FB M. Géciho


Ide o vzor sťažnosti po odmietnutí poskytnutia zákonom zaručenej zdravotnej starostlivosti. Géci napísal na sociálnej sieti ku vzoru toto:

„Nechce Vás vpustiť lekár do ordinácie, lebo OTP, lebo výhovorky, lebo usmernenie z ministerstva zdravotníctva? Pýtali ste sa ma ako ďalej v tomto probléme? Ak sa skutočne nemôžete v pokoji s lekárom dohodnúť, opakovane Vás odmieta ošetriť, potom zostáva iba riešiť to právne. Tí čo si ctia medicínu a svojho pacienta, tí sa nemusia obávať žiadneho tlačiva, tí ostatní už zrejme na svoju prísahu zabudli (použitie je na každého uvážení a rozhodnutí).“

Uhrík o "konci Mikasovho pokrytectva"
"Uspeli sme! Žiaci sa konečne nebudú musieť učiť v rúškach. Po natočení škandalózneho videa, ako ani úradníci priamo na Mikasovom úrade nenosia rúška včera náhle oznámili, že povinné rúška pre žiakov sa rušia." (Citát Milan... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


Zo vzoru sťažnosti vyplýva, že je určená pre okresnú prokuratúru a ide v nej o podanie trestného oznámenia na lekára, ktorý na základe nezákonne vyhlásených segregačných podmienok odmietol poskytnúť zákonom zaručenú zdravotnú starostlivosť.

Občan sa v sťažnosti bude odvolávať na článok 40 Ústavy SR ktorý hovorí o o práve každého občana na ochranu zdravia a bezplatnú zdravotnú starostlivosť.

Vzor si stiahnete TU.

Schlosár: Na „neposlušných“ ľudí, ktorí sa nechcú zaočkovať, sa chystá niečo desivé (VIDEO)
Vakcinačné šialenstvo nepoľavuje ani na Slovensku. A ako sa zdá, môže byť ešte horšie. Pripravuje sa údajne novela zákona, ktorá dá policajtovi do ruky také kompetencie zasiahnuť proti nezaočkovanému, o akých sa nielen jemu, ale ani nám ostatným... Čítať ďalej
30 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik